MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Belediye, Gençlik, Kartal, Manşet, Toplum » DOWN SENDROMLU ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ.
DOWN SENDROMLU ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ.

Down Sendromlu çocuklar, Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesisleri’nde gönüllerince eğlendi. 

Kartal Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, 50 down sendromlu çocuğu Kartal Belediyesi’nin Büyükada’da bulunan sosyal tesislerine götürdü.  Down sendromlu çocuklar ve aileleri, sabah saatlerinde iskelede biraraya geldiler. Çocuklar, daha sonra Kartal Belediyesi tarafından tahsis edilen tekneyle Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesisleri’ne doğru yola çıktılar. Çocukları iskeleden, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülseren Böyüktaş ve Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Sevin Köker uğurladı. Down sendromlu çocuklar, tekne yolculuğu sırasında çalan hareketli müzik eşliğinde dans edip eğlendiler.
Keyifli deniz yolculuğunun ardından Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesisleri’ne ulaşan çocuklar, öğretmenleri ve aileleri eşliğinde denize girerek eğlenceli zaman geçirdiler.
Çocuklar daha sonra piknik alanına geçtiler. Burada çocuklara Kartal Belediyesi tarafından, boyamaları için beyaz tişörtler dağıtıldı. Down sendromlu çocuklar, değişik renklerde boyayarak hayal dünyalarını tişörte yansıttılar.
Kartal Belediyesi’nin düzenlediği geziden çok memnun olduklarını dile getiren çocuklar ve aileleri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün engellilere yönelik çalışmalarını takdir ettiklerini dile getirerek kendilerini Büyükada Sosyal Tesisleri’nde ağırlayan Başkan Altınok Öz’e teşekkür ettiler.

📆 19 Eylül 2013 Perşembe 16:57   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR