MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » DP Kartal seçim startını verdi
DP Kartal seçim startını verdi

Demokrat Parti kartal seçim startını verdi. İlçe Başkanlığında yaptıkları toplantıya DP Kartal İlçe Başkanı Sedat Özkan, Kartal Belediye Başkan adayı Müslim Şahanoğlu,Kartal Belediye Meclis üyesi adayları ve partililer katıldı. Kalabalık bir toplantı ortamında seçim startını  veren Kartal Dp de moraller oldukça yüksekti. Belediye Başkan adayı Şahanoğlu’nun ve Meclis üyesi adaylarının  yüzlerindeki mutluluk ifadesi görülmeye değerdi. Seçim çalışmalarının ağırlıkla konuşulduğu toplantıda Şahanoğlu partimizin şu anki durumu kimseyi korkutmasın. İstanbul’da 39 İlçede Belediye Başkan adaylarımız vardır ,İstanbul Büyük şehir Belediye Başkan adayımızda belirlenmiştir. Baraj altında olupta bizim Partimiz de olduğu gibi tüm ilçelerin ve İstanbul Büyük şehir Belediye Başkanı olan başka bir parti belkide yoktur. Türkiye bizi özledi ve biz o özlemi gidermeye geliyoruz. Kartal, İstanbul ve bir çok ilçede seçimi kazanacağımızın inancıyla yola çıktık,kenetlendik, el ele verdik ve Yeter Söz Milletin demeye geldik dedi.

HEP BİR AĞIZDAN YETER SÖZ MİLLETİN…!
İlçe Başkanı Sedat Özkan’da Kartal İlçe’si Demokrat Partinin kalesi’dir ve bu yüzden bizler Kıratımızı buradan şahlandıracağız diyerek Partili arkadaşlarına moral verdi.
Çoşkulu geçen toplantının sonunda hep beraber resim çekilen adaylar birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber Kartal için, yeter söz milletin demek için varız dediler.

📆 23 Şubat 2014 Pazar 16:03   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR