MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » DP. SEÇİM ÇALIŞMALARININ ÇITASINI YÜKSELTTİ
DP. SEÇİM ÇALIŞMALARININ ÇITASINI YÜKSELTTİ

Mart ayının son haftasında yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanmakta olduğu gözlemlenen Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarını araziden ev toplantılarına kaydırdı. İlk ev toplantısını Kordon boyu Mahallesi’nde gerçekleştiren DP. Kartal Belediyesi Başkan Adayı Müslim Şahanoğlu ve DP. Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Gülay Şakar ve Öztürk Apartmanı sakinleri katıldılar.

sahanoglu-ev zıyaretlerı-2
PROJELERİNİ ANLATTI
Tecrübeli siyasetçi ve belediyeci Müslim Şahanoğlu, kısa bir sunumla kendisini tanıttıktan sonra hazırlamış olduğu MEGA PROJELERİNİ ANLATTI. Özellikle Kentsel Dönüşüm, Sokak hayvanları, Tren Yolu Alt geçitleri, Deprem konusu ve Kartal’ın İmar planları ile ilgili sorunları masaya yatıran ve mercek altına alan Şahanoğlu’na bu arada Apartman sakinleri çeşitli sorun olmuş sorular yönettiler ve yerel seçimlerde kendisine mutlaka OY vereceklerinin sözünü verdiler.
İLGİ ARTMAYA BAŞLADI
Bu arada edindiğimiz bilgiye göre, DP’ye kadın siyasetçilerin büyük ilgi gösterdiği ve çok sayıda yüksek tahsilli bayanın MECLİS ÜYESİ olmak için Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanlığına başvuruda bulundukları öğrenildi. DP. Kartal İlçe Başkanı Sedat Özkan, “ Demokrat Partiye olan ilgi son günlerde süratle artmaya başladı. Özellikle çok sayıda hanım kardeşlerimiz DP’den Kartal Belediyesi Meclis üyesi olabilmek için bize başvuruda bulundular. Başvuruları tabi’i ki değerlendireceğiz ve ön sıraları kadınlarımız için ayıracağız. Özellikle yüksek tahsilli bayan kardeşlerimizin partimizi tercih etmeleri çok manidardır. Yerel seçimlerde Türkiye genelinde olduğu gibi DP. Kartal’da da patlama yapacaktır. DP’ye gösterilen yakın ilgi bunun açıkça göstergesidir. Merkez sağın partisi ve temsilcisi Demokrat
Partidir. Partimizin kapısı herkese açıktır. 46 ruhunu mutlaka canlandıracağız ve KIR ATI’ DA şahlandıracağız ” yorumunu yaptı.
Şahanoğlu, bu arada ev toplantılarının giderek artacağını sözlerine ekledi…….Haber-Foto: Fethi Satıcı

Galeri
📆 14 Şubat 2014 Cuma 10:02   ·   💬 1 yorum   ·  

“DP. SEÇİM ÇALIŞMALARININ ÇITASINI YÜKSELTTİ” için bir yanıt

  1. muzaffer dedi ki:

    ben muzaffer tac doğru yolcuyum şimdi dp parti ama hic bir calışmanızı hic bir televizyon buroğramınız bir televizyon konuşmanız yok artık sahneye cıkma zamanı koca adalet partisi doğruyol partisi anavatan partisi bir televizyonumuz yok bir akparti daha dün kuruldu bir konuşmasını 20 televizyon birden veriyor artık bu işi bukadar hafife almayın ben trabzonda yaşıyorum hic bir gelşme görmüyorum lütfen bizlerle dalga geciyorlar parti kalmadı diyorlar saygılarımla lütfen ses verin 05396408584

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR