MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Kültür-Sanat, Manşet, Toplum » “Dün Bugün Yarın” Oyunu Kartal’da Sahnelendi
“Dün Bugün Yarın” Oyunu Kartal’da Sahnelendi

       

 

Kartal Belediyesi’nin kültürel ve sosyal etkinlikleri devam ediyor. Usta tiyatro oyuncusu Yalçın Özden’in yazıp yönettiği “Dün Bugün Yarın” adlı oyun Hürriyet Mahallesi Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi’nde izleyici ile buluştu. Yalçın Özden Tiyatrosu tarafından sahnelenen başrollerini Suna Yıldızoğlu, Uhde Seçil, Buket Bulut, Salih Ünal, Selin Bayraktar ve Ahu Özden’in rol aldığı  “Dün Bugün Yarın” adlı oyun vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. “Dün neydik, şimdi ne olduk, yarın ne olacağız?” sorularıyla yola çıkarak geçmişi, bugünü, yarını, şarkılar ve renkli skeçlerle anlatan oyun, izleyicilerin beğenisini kazandı.

 

Oyunun sonunda Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz adına Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar, oyunculara teşekkür ederek plaket takdim etti. Uçar, “Bizleri onurlandırdınız,sizleri önümüzdeki aylarda da diğer kültür merkezlerimizde ağırlamaktan, oyunlarınızı izlemekten onur duyacağız” dedi.

 

Kartallılarla buluşan Yalçın Özden, “Kartal’da seyircinin karşısına ilk defa çıktık ve gördük ki, Kartallı tiyatroyu çok seviyor. Bize bu imkanı sağlayan Sayın Başkan Altınok Öz’e çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da Kartal Belediyesi ile çok değerli Kartal halkının karşısına yeniden çıkmayı arzu ediyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

 

📆 21 Kasım 2013 Perşembe 11:21   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR