MENÜ ☰
ARTDUŞ
Mayıs 2026
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
İstanbul 34 Gazetesi » Gençlik, Genel, Manşet, Toplum » DÜNYA ÇİFTLİK HAYVANLARI GÜNÜ
DÜNYA ÇİFTLİK HAYVANLARI GÜNÜ

Bağımsız Hayvan Hakları Topluluğu, Dünya Çiftlik Hayvanları Günü dolayısıyla İstanbul’da eylem gerçekleştirecek.

Çiftlik hayvanlarına uygulanan şiddete dikkat çekmeyi amaçlayan eylem, 1 Ekim 2017 Pazar günü Kadıköy İskele Meydanı’nda 15:00 – 16:00 saatleri arasında yapılacak.

 

Avrupa Birliği tarafından desteklenen Sivil Düşün Programı’nın katkısıyla düzenlenen eyleme farklı platformlardan hayvan hakları savunucuları katılacak.

Bağımsız hayvan hakları aktivistleri, protesto sırasında, dizüstü bilgisayar ve tabletlerden, mezbaha koşullarının gösterildiği videoları izleterek, hayvanların yaşadığı zulmü ortaya serecek. Dünyanın çeşitli kentlerinde yapılan “Cube of Truth” eylemlerinden biri olan İstanbul eylemi, duyarlı canlıların yaşam hakkına vurgunun yapılacağı bir basın açıklamasıyla sona erecek.

 

Eylemin ilgili toplum kesimlerine ulaşması ve hayvan haklarının bir toplumsal adalet mücadelesi olarak gündemde yer bulabilmesi için duyuruya yayınlarınızda yer vermenizi dileriz.

📆 26 Eylül 2017 Salı 13:31   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR