MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Dünyadan, Ekonomi, Manşet, Teknoloji, Toplum » Dünyanın Devleri NBB Çatısında Birleşti..
Dünyanın Devleri NBB Çatısında Birleşti..

Dünyanın Devleri NBB Çatısında Birleşti..
NBBourse Worldwide Trade Platformunun Kurucusu ve Baskani Necati Bulak Yönetim Kurulu.Başkan.Yardımcısı Mehmet Pelesen ve diger 21 kişilik Yönetim Kadrosu ilk Genel kurul yapmak üzere toplandi.
Bünyesinde Eski CIA Başkani James Woolsey ,Dünyanin en büyük CEO’larını eğiten Nancye Miller,(USA) Beyaz Saray Eski Sözcüsü Scot M.Faulkner (USA),Wolfgang Schnur (Germany) Giles Perin (SWİS) ,Dr.Savanna Wells (USA),Alain Andre(FRANCE) ve 99 ulkede 1200 profesyonel uzman kadro oluşturan ve 12 ayrı uzman Traderlerin yönetecegi 15.000 firmayla işlem yapacak olan NBB international trade platformu alman hükümetinin desteğiyle start vermeye hazırlanıyor.
NBB Borsası, 15.000 kişilik çözüm ortakları ve üye işadamlarımızın emtia ticaretlerini NBB’nin finansal garantisi altında ve 15.000 kişilik trader’ları vasıtasıyla yapabilecekleri günümüz gerçeklerine uygun kollektif bir ticaret platformu oluşturmak üzere kurulmuştur.

resim2-cıa
NBB hakkında geniş bilgiye bu linklerden ulaşabilirsiniz,
necatibulakbourse.com
NBBourse Worldwide Trade Platformu hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız necatibulakbourse.com adresinden ulaşabilirsiniz.
NBB Borsasının temel ilkeleri arasında;
 GÖREVİMİZ   
NBB Borsası, çözüm ortaklarımız ve üye işadamlarımızın emtia ticaretlerini NBB’nin finansal garantisi altında yapabilecekleri, günümüz gerçeklerine uygun kollektif bir ticaret platformu oluşturmak üzere kurulmuştur.
MİSYONUMUZ
Dünyada geçerli pazarlama ağı sistemlerine kıyasla, daha üretken, daha verimli, en üst seviyede sinerji yaratacak ve hakiki müşterek bir alım satım emtia borsası yaratmak.
HEDEFİMİZ
NBB olarak vizyonumuz çerçevesinde dünyanın en geniş, yaygın ve anlaşılabilir müşterek ticaret ağı sistemini yaratırken; başarılı insanların aynı gaye uğrunda birarada çalışabileceği platformu oluşturmak. NBB bir insani yardım örgütü olmayıp, birlikte kazanmayı hedefleyen dünyanın her yerinden elit tüccarların oluşturduğu birliği temsil etmektedir. Temel ve ortak gayemiz herşeyi sürdürülebilir bir gelişim için birlikte oluşturmaktır.
PARALOMIZ “GÜÇLERİ BİRLEŞTİRMEK”  
Önceliğimiz organizasyonumuz bünyesinde güçlerimizi birleştirmektir. Bunu gerçekleştirirken bağımsızlık prensibine en ufak bir müdahalede bulunmayacağız. Bu sebeple, politik ve şahsi çıkarları gözeten ittifaklardan bağımsız bir organizasyonu hedeflemekteyiz. Ütopik hayaller ve statükocu söylemler yerine, projelerimizin geliştirilmesi ve hayata geçirilmesi için çalışacağız. Birlikte yönetecek, büyüyecek ve adilce paylaşacağız.
NE SAĞLAYACAĞIZ ?
• Dünya çevresinde elli bin üyesi olan ulusal ticaret platformları.
• Değişik sektörlere odaklı ülkesel alt ticaret yapıları.
• Aynı alanda faaliyet gösteren üyelerin çalışmalarının verimli konsolidasyonu.
• NB Borsası ticaret ağı üyelerini birbirine bağlamak.
• Her üyeye özel ticari aktiviteleri yönlendirecek ve kolaylaştıracak ticaret uzmanı atamak.
• Üyelere sunulabilecek ve her aşamada farklı üyelerin katılımının sağlanabileceği geniş spektrumlu temalı ticaret projelerini hayata geçirmek.
NASIL SAĞLAYACAĞIZ?
• 10 Bölgeye ayrılmış, 99 Ülkeyi kapsayan mega pazarlar oluşturarak.
• Her bölge için devasa ürün, kaynak ve servisleri içeren veritabanları oluşturarak.
• Üyeler arasında işbirliğini arttıracak şekilde tasarlanmış patent ve bilgi bankası oluşturarak.
• Üyelere özel verimli üretim ve gerçekçi pazarlama programları oluşturarak.
• Ticaret Odaları, Birlikler ve Planlama teşkilatları ile işbirlikleri oluşturarak.
• Spekülatif ekonomik dalgalanmalara karşı, üyeler arasında dayanışma ve korunma stratejileri üreterek.

Galeri
📆 07 Ekim 2013 Pazartesi 13:03   ·   💬 1 yorum   ·  

“Dünyanın Devleri NBB Çatısında Birleşti..” için bir yanıt

  1. *Tebrik Ediyoruz.Böyle bir Çalışma ve Organizasyona Tüm Dünya Ülkelerinin ihtiyacı var.Krona Virüs olayı ile Bunalım ve Krizlere giren Tüm Ülkere ve insanlara Ilaç gibi gelecektir , bu Çalışmalar.Borsa Para Finans*!Özel Resmi Yatırım.Projeleri , Ihracat-İthalat gibi Toplum Kalkınmasını Sağlayacak bu hizmetler Ülkeleri ve Toplumları da biribirlerine Yakinlastiracak ,Ülkelerin Kalkınma ve Gelişmesini Sağlayacaktır.BASARILAR DİLİYORUZ.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR