MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Toplum » “Düşler Bahçesindeki Çocuklar” Sergisi Kartal’da
“Düşler Bahçesindeki Çocuklar” Sergisi Kartal’da

 

Kartal Belediyesi sosyal ve kültürel etkinliklerini bu kez engelli çocuklara yardım için gerçekleştiriyor. Kartal’da yapılan engellilere yönelik projelerin oluşumu ve uygulanması için yapılan çalışmalara destek veren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, engellilere yönelik yapılacak olan tüm projelerin arkasında olduğunu belirtti. Kartal Belediyesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Temel  Sanat Uygulamaları öğretim üyesi Çağla Göksu ile ortaklaşa düzenlenecek olan “Düşler Bahçesindeki Çocuklar” isimli sergi Kartal Belediyesi yeni hizmet binası sergi salonunda yapılacak. Sergiden sağlanacak olan gelir de engelli çocukların eğitim almalarında kullanılacak. Çini mürekkebi kullanılarak gerçekleştirilen resimlerde  hayatın yaşamsal döngüsü, neşe, sevinç, keder, ümit ve doğa renklerle sergiye yansıyacak.

“Düşler Bahçesindeki Çocuklar” isimli sergi 16 Kasım 2013 Cumartesi günü saat 17:00’de Kartal Belediyesi yeni hizmet binası sergi salonunda ziyaretçilerine kapılarını açacak. Serginin geliri Kartal Belediyesi tarafından belirlenecek olan Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı engellilere ait özel eğitim sınıflarının yapılandırılması ve materyallerinin karşılanmasında kullanılacak.

Bugüne kadar birçok çalışmaya imza atan Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Temel Sanatlar ve Bilimler Bölümü mezunu olan Çağla Göksu, üniversite mezunlarının kurmuş olduğu İDGSA 80’liler gurubunda aktif olarak görev almış, “Anadolu Aydınlanma” projesi kapsamında da yetişkinlere ve çocuklara sosyal sorumluluk projesi içeren sergiler, toplantı ve etkinliklerine katılmıştır. Ren Art Sanat Galerisi’nin sanat danışmanlığını yapan, Devrim Erbil Vakfının kurucu üyelerinden olan ve vakıf yönetiminde bulunan Çağla Göksu’nun Kastamonu Güzel Sanatlar Galerisi, Kastamonu Jandarma Bölge  Komutanlığı, Çanakkale Deniz Komutanlığı, Rixsos Grup, NTV yönetimi, Ülker Grup, Pana Film ve Koç Grup olmak üzere resimleri de bulunmaktadır.

Sergiye Beyoğlu İnner Wheel Kulübü Derneği, Dolmabahçe Inner Wheel Kulübü Derneği, Suadiye İnner Wheel Kulübü Derneği, Beyazıt İnner Wheel Kulübü Derneği, Dalyan İnner Wheel Kulübü Derneği, Maçka Rotary Klubü, Kalamış Rotary Klubü, Üniversiteli Kadınlar Derneği Kadıköy Şubesi, Dragos Hayvanları Koruma Derneği, Samanyolu Lions Klubü Derneği gibi sivil toplum kuruluşları da destek veriyor.

Tarih: 16 Kasım 2013 Cumartesi

Saat: 17:00

Yer: Kartal Belediyesi Yeni Hizmet Binası

Yukarı Mah. Çırçır Cad. No: 19 Kartal

 

 

📆 08 Kasım 2013 Cuma 09:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR