MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » EBUBEKİR TAŞYÜREK ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
EBUBEKİR TAŞYÜREK ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Kısa süre önce Kartal Ak Parti İlçe Başkanlığından istifa ederek 28.dönem Milletvekili seçimlerinde İstanbul 1. Bölgeden Aday adaylığı başvurusu yapan Ebubekir Taşyürek ziyaretlerine devam ediyor.

Yıllardır mensubu olduğu partisine hizmet eden ve Partisinin çeşitli kademelerinde aldığı görevleri başarı ile gerçekleştiren Taşyürek Partimin bana vereceği her görevi davam bilip en iyisini yapmak için elimden gelenin fazlasını yapacağım diyerek çalışmalarına devam ediyor.

Partime ve Ülkeme daha iyi hizmetler verebilmek için çıktığım Vekillik yolun da Milletvekilliği görevine layık görülürsem Ülkemin ve Partimin bekası için gece gündüz çalışacağım diyerek yola çıkan Taşyüreğe çıktığı yolda başarılar diliyoruz…

TUZLA BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ZİYARET

TAŞYÜREK;

Tuzla Belediye Başkanımız, değerli hemşehrim; Dr. Şadi Yazıcı Beyefendiyi ziyaret ettim.

Misafirperverliğinden ve paylaştığı kıymetli görüş ve düşüncelerinden dolayı teşekkür eder, başarılı hizmetlerinin devamını dilerim.

MESLEKTE BİRLİK ZİYARETİ

TAŞYÜREK;

Kurucularından olduğum meslek camiamızın saygın sivil toplum kuruluşlarından,İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği (Meslekte Birlik) Genel Merkezini ziyaret ettim.

Şahsımı Yönetim Kurulu Toplantısında misafir etme nezaketini gösteren Sevgili Başkanımıza ve meslektaşlarıma destek ve duaları için teşekkür eder sağlık, sıhhat ve afiyet dilerim.

ATAŞEHİR ERZURUMLULAR EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİNİ ZİYARET

TAŞYÜREK;

İstanbul Ataşehir Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfını ziyaret ettim.

Gösterdikleri misafirperverlik, paylaştıkları kıymetli düşünceleriyle, destek ve duaları için Yönetim Kurulu Başkanı değerli kardeşim Ömer İlgün ve Yönetim Kurulu Üyesi hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim…

Galeri
📆 21 Mart 2023 Salı 22:32   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR