MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlundan bir ilk
Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlundan bir ilk

Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu, ortağı Altan Yıldırım ve Muhtar İlhan Düzülütaş Kars’tan özellikle getirttikleri Kazlarla muhtarlara, gazetecilere ve STK başkanlarına kaz ziyafetinde bulundular.

 

 

Uğur Mumcu Mahallesi Aydos ormanında ki Cennet Bahçe’ isimli restaurantta tertiplenen yemekte mahalle Muhtarı Soner Eker misafirlerle ev sahibi gibi ilgilendi. Kartal, Maltepe ve Pendik basının büyük ilgi gösterdiği yemekte bazı misafirler ilk defa kaz yediklerini ve çok beğendiklerini ifade ettiler. Düzenlenen yemeğe ayrıca Kartal Şoförler Odası başkanı Fikret Çelik, Kartal Berberler ve Kuaförler Odası başkanı Adem Etirli katıldılar. Kartal Bakkallar, büfeler odası başkanı Erol Demirci ve Kartal Pazarcılar odası başkanı Mete Boyraz önemli mazeretleri dolayısı ile katılamadıklarını belirterek selam ve saygılarını ifade ettiler.

 

Kartal Aydos’ta düzenlenen kaz yemeğinde konuşan Karaismailoğlu, Basın ve muhtarların önemine değindi. Karaismailoğlu konuşmasının devamında şunları söyledi:Medyanın çok vefakar ve cefakar olduğunu ifade ederek konuşmasına devam eden Karaismailoğlu “biz istiyoruz ki yerelde medya ile ilgilenen gazeteci arkadaşlarımızın imkanları daha iyi olsun. Milletimizin, vatandaşımızın dertlerini, daha güzel bir dil ile gerekli yerlere ulaştırsın. Daha yoğun bir şekilde tirajları artsın.

unnamed (1)

Vatandaşlarımızın daha da ilgi duymalarını sağlamak için bütün yerel gazeteler evlere ulaşsın. Bundan dolayı medyayı önemsiyorum” şeklinde konuştu. Kara İsmailoğlu “bir gün böyle bir vasfım olursa en çok destekleyeceğim grup medya olacaktır. Muhtarlarımız yine öyle onlarda bölgelerinde birer cumhurbaşkanıdır. Onların kişisel oyları vardır. Muhtarlarımız son yıllarda bu kadar katılımcı, yenilikçi, Değişim ve gelişime bu kadar önem vermelerini taktir ediyorum. Muhtarlarımızın hiçbiri Durmuyor, çalışıyor. Kartal da ki muhtarlarımız son derece kaliteli işler yapıyorlar. Her Saniye vatandaşların dertlerini tespit ediyorlar. Allah bize bu görevi layık görürse Kesinlikle bu sözlerimin arkasında olacağım eğer olmayacaksan zaten Allah nasip etmesin” ifadesini kullandı.
Haber Foto : Fethi Satıcı

 

 

Galeri
📆 30 Ocak 2015 Cuma 09:45   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR