MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Sultanbeyli, Toplum » EĞİTİM-BİR-SEN Sultanbeyli Teşkilatı okul temsilcileriyle bir araya geldi
EĞİTİM-BİR-SEN Sultanbeyli Teşkilatı okul temsilcileriyle bir araya geldi

Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Eğitim-Bir-Sen çalışmalarına devam ediyor.

 

Sultanbeyli’de tüm okullarında temsilcileri bulunan sendikanın temsilciler buluşması çoşkulu geçti. İstanbul 4 No’lu Şube Başkanı Talat YAVUZ ve Şube Başkan Yardımcısı Bilal DURAN’ında katıldığı toplantıda iş yeri temsilcileri gündemi değerlendirerek eğitimle ilgili sorunları dile getirdiler.

 
Toplantının açılış konuşmasını yaparak katılımcıları selamlayan Eğitim-Bir-Sen Sultanbeyli İlçe Başkanı Fatih BAYDAR, temsilcilerin okullarındaki misyonunda değindi. Temsil makamının ehemmiyetinden bahseden BAYDAR, okulda bizler parmakla gösterilen kişiler olarak kendimizi en iyi şekilde insanlara kabul ettirmeli, peygamber efendimizin de dediğin gibi “Mümin kimse ki elinden ve dilinden emin onundandır” düsturuyla hareket etmeli ve saygınlığımızla teşkilatımızı insanlara en iyi şekilde anlatmalıyız” dedi.

 

Türkiye’nin 13 yıl öncesiyle şuan ki durumu arasında kıyaslama yapan BAYDAR, ülkemizin çok daha demokratikleştiğini ve özgürleştiğini, insanların insançlarını özgürce yaşama imkanı bulduklarını, bu gelişmelerde Eğitim-Bir-Sen olarak çok katkılarının olduğunu, özellikle de eğitim camiasının çalışmalarıyla toplumu yeniden dönüştürdüklerini ifade etti.

 
Toplantıya katılarak temsilcilere önemli açıklamalarda bulunan Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No’lu Şube Başkanı Talat YAVUZ, milletimizin tarihten bu güne yaşadıklarını anlatarak gelecekte teşkilat olarak ne yapılması gerektiği ile ilgili temsilcilere paylaşımlarda bulundu. Özlük ve özgürlük mücadelesini sürdüren sendika olduklarını ve en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olarak vicdani sorumluluklarının büyük olduğunu ifade eden YAVUZ, geleceğe emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti.

 
Karşılık soru cevaplarla paylaşımların ve değerlendirmelerin olduğu, görüşlerin paylaşıldığı ve kararların alındığı toplantıda karşılıklı dilek ve temennilerle son buldu.

📆 20 Mart 2015 Cuma 16:03   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR