MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Eğitim-Bir Sen’den yeni atanan Okul Müdürlerine seminer
Eğitim-Bir Sen’den yeni atanan Okul Müdürlerine seminer

Eğitim-Bir Sen İstanbul 4 No’lu Şube, yeni atanan okul müdürlerini daha kararnameleri gelmeden seminere aldı. Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda İlçe temsilcilerinin selamlama konuşmaları ve hayırlı olsun temennileriyle başlayan programda, okul müdürlerine, Pendik AİHL Müdürü Rafet ERTEKİNOĞLU, ‘Devir Teslim İşlemleri’; Kartal Burak Bora AL Müdürü Ahmet CİNEMRE, ‘Protokol Kuralları’ konusunda sunum yaptı.

 
Şube Başkanı Talat YAVUZ da konuşmasında; yeni dönemde, yeni okul yönetimlerinin, her koşulda fedakârca çalışacağına ve güzel hizmetler yapacağına inandığını belirterek, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Yönetim alanında tecrübe paylaşımının önemi, okulların problemleri, velilerle ilişkiler, zaman kullanımı, kriz yönetimi, ekip halinde çalışma, güven veren yeni yönetim yaklaşımları konularında tecrübe paylaşımında bulundu. Eğitim yöneticilerinin eğitimi için “Yönetici Okulu” kuracaklarını ve yüksek lisans programları kadar ciddi eğitimler vereceklerini de sözlerine ekledi.

 
Konuşmasına şube olarak yeni dönemde yapacakları çalışmaların bazılarını anlatarak devam eden YAVUZ: Özgürlüklerin Genişletilmesi ve Takibi, Eğitim-Öğretim Alanında Yapılacak Çalışmalar, İnsanlığın Ortak Dertleri, Her Sınıfın Yetim Kardeşi Var, Genç-Memur-Sen ve Gençlik Çalışmaları, başlıklar altında çalışmalar planladıklarını ve bu konularla ilgili komisyon çalışmalarına başladıklarını belirtti.

 
Yeni atanan okul müdürleri programın çok verimli geçtiğini, çok faydalandıklarını, sendikalarının bu tür çalışmalarla her zaman üyelerinin takdirini kazandığını, sonraki çalışmalarda da bir araya gelmek istediklerini belirttiler.

Etiketler:
📆 08 Aralık 2014 Pazartesi 10:20   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR