MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Gençlik, Genel, Manşet » EĞİTİME DESTEK DEVAM EDECEK
EĞİTİME DESTEK DEVAM EDECEK

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç düzenlenen kahvaltılı toplantıda ilçedeki okul müdürleri ile bir araya geldi.
Kağıthane’de yer alan okulların tamamının bakım onarımının yapıldığını ve birçok okulun yıkılıp yerine yenisinin inşa edildiğini belirten Başkan Kılıç toplantıda ‘’Aynı zamanda her yıl okul müdürlerimizle biraya gelerek Kağıthane’nin eğitim gündemini değerlendiriyoruz.

 

 

Yeni eğitim-öğretim yılında da eğitime olan desteğimizi ilk sıraya koyduk. Kağıthane’deki 6 bin öğrencimize ücretsiz kırtasiye malzemesi dağıttık. Bunlardan binini Suriyeli mülteci ailelerin çocukları oluşturuyor. Bu yaz 7 bin çocuğumuza yaz spor okullarımız ve yaşam beceri atölyelerimizde ücretsiz dersler verdik, el becerilerini ve yeteneklerini geliştirdiler. Nihai amacımız Kağıthane’nin geleceğinin aydınlık olması ve bunu da başaracağımıza gönülden inanıyorum’’ dedi.


kağıthane 2

2015 yılı Nobel Kimya ödülünü alan Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar da toplantıda gündem konusu oldu.
Toplantıda konuşan Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç okul müdürlerine seslenerek; ’’ İki gün önce Nobel Kimya ödülünü alan Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar gibi dehaları yetiştiren bir Anadolu’muz var. Bu sebeple sizlere ve değerli öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor’ dedi.

 
Toplantıya katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, Kaymakam Hasan Göç ve Başkan Fazlı Kılıç’a eğitime sağladıkları destek için teşekkür etti ve plaket takdiminde bulundu.

Galeri
📆 09 Ekim 2015 Cuma 19:37   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR