MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » Ekrem İmamoğlu Seçim Kampanyası Tanıtım Toplantısında Konuştu
Ekrem İmamoğlu Seçim Kampanyası Tanıtım Toplantısında Konuştu

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran seçimleri için kampanya tanıtım toplantısında konuştu.

CHP‘nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran seçimleri için kampanya tanıtım toplantısında konuştu.

Şişli‘de bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısına CHP ve İYİ Parti’nin milletvekilleri ile il teşkilatı yöneticileri de katıldı.  Toplantıda konuşan Ekrem İmamoğlu, 31 Mart sürecinde ve sonrasında yaşananlara  değinerek, şunları söyledi:

“Kimse, demokrasiden ve sandıktan umudunu kesmesin, başka yollara tevessül etmesin istiyoruz. 23 Haziran’da, bu ülkede demokrasi ahlakını, sandık namusunu korumak için, yine demokrasiden ve sandıktan başka bir çare olmadığını herkese göstereceğiz. Vicdanları yaralayan bu büyük haksızlığı, bu büyük adaletsizliği, 23 Haziran günü, bayram yerine gider gibi, neşe içerisinde sandıklara giderek düzelteceğiz. İstanbul’un ve Türkiye‘nin demokrasiyle yeniden buluşmasını sağlayacağız. O sandık bir vicdan sandığı olacak. O sandık bir haysiyet sandığı olacak. O sandık bir adalet sandığı olacak. O sandıktan oy pusulası çıkmayacak, hesap pusulası çıkacak. 23 Haziran’da haksızlığın, adaletsizliğin, kul hakkı yemenin hesabı sorulacak. 31 Mart gecesi Anadolu Ajansı‘nın şalteri indirmesiyle başlayan süreci içine sindiremeyen yüz binlerce AK partili ve MHP‘li hemşehrimin olduğunu çok iyi biliyorum. Çünkü her gün onlarcası çok üzgün olarak bana geliyorlar. 31 Mart seçimlerinden sonra yaşanan büyük haksızlığı siz yapmadınız kardeşlerim. Bunun kusuru, günahı, vebali sizin üstünüzde değildir. 

Gelin bu büyük ayıbı, günahı, haksızlığı birlikte düzeltelim. Benim hiç kuşkum yok.  23 Haziran’da, her siyasi inanıştan tüm İstanbullular bu şehrin geleceği için, akıllarının ve kalplerinin gösterdiği yoldan gidecek ve mutlaka vicdanlarının sesini dinleyeceklerdir.”

“İBB’Yİ 16 MİLYON İSTANBULLUNUN HİZMETKARI YAPACAĞIZ”

“Hiç kuşkunuz olmasın, bu israf düzenini değiştireceğiz” diyen İmamoğlu, “İstanbul büyükşehir belediyesi yüzde 1’den bile küçük olan bu azınlığın değil, tüm İstanbulluların yararına çalışacak. Bizler halkız. İstanbul’un dört bir tarafında yaşayan, her yaştan, her inanıştan, her kökenden, her cinsiyetten çoğunluğuz. Bizler İstanbul ittifakıyız. AK Parti seçmeniyiz. MHP seçmeniyiz. CHP seçmeniyiz. İYİ Parti seçmeniyiz. HDP seçmeniyiz. Bizler Saadet Partisi seçmeniyiz. DSP, DYP, Anavatan ve Demokrat parti seçmeniyiz. Bizler bu şehirde yaşayan büyük çoğunluğuz. Biz İstanbul Büyükşehir Belediyesi‘ni 16 milyon İstanbullunun hizmetkarı yapacağız” şeklinde konuştu.

Galeri
📆 23 Mayıs 2019 Perşembe 00:09   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR