MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » “EL DELİYE BİZ AKILLIYA HASRET” OYUNU KARTALLILARLA BULUŞUYOR
“EL DELİYE BİZ AKILLIYA HASRET” OYUNU KARTALLILARLA BULUŞUYOR

Kartal Belediyesi Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Çiğdem Tunç Tiyatrosu’nun “El Deliye Biz Akıllıya Hasret” adlı tiyatro oyununu Kartallı tiyatroseverlerle buluşturuyor.

 

18 Ocak Cuma günü Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde sahnelenecek oyun, 20.00’da başlayacak. Valentin Katayev’in yazdığı, Göksel Kortay’ın Türkçeye çevirdiği tiyatro oyununda; usta tiyatro oyuncuları; Çiğdem Tunç, Murat Parasayar, Özkan Ayalp, Ünal Zorer, Deniz Değirmenci, Sema Aras, Iraz Bükre, Onur Sarıaltın, Aron Buniel, Alper Çorumluoğlu rol alıyor.

 

2 perdelik vodvil türündeki oyun; alt tabakadan, kendi halinde ve dürüst bir memurun, lüks bir spa merkezinde konaklayan bir işadamına, barınaktaki hayvanlara yapılacak olan kuru mama bağışı için bir evrak imzalatmaya gelmesiyle başlar. Fakat ilkin sosyokültürel ve ekonomik konumu sebebiyle içeri alınmaz. O ise görev bilinciyle imzayı almayı kafasına koymuştur. Bunun için türlü numaralara başvurur ve en nihayetinde o da burada işleyen düzene ayak uydurarak içeri girmeyi bir şekilde başarır. İçeri girmek için seçtiği yöntem, bu dinlenme tesisinde konaklayan diğer misafirlerin ve çalışanların da o günlük planlarını ve akışını etkiler. Olaylar, misafirlerin ve tesis çalışanlarının birbiri ardına yanlış anlamaları sonucu bu karışık durumun içine sürüklenmesiyle daha da tuhaf ve grift bir hal alıp büyük bir kaosa dönüşerek gelişir.

 

“El Deliye Biz Akıllıya Hasret” adlı tiyatro oyununa tüm halkımız davetlidir.

 

Tarih: 18 Ocak Çarşamba

Saat: 20.00

Yer: Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi

📆 16 Ocak 2017 Pazartesi 11:28   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR