MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet » Elizim’de kişiye özel bakım
Elizim’de kişiye özel bakım

Mesleğini ve çalışmayı çok seven Güzellik Uzmanı Elif Halat Şahin, Bornova Süvari Caddesi’nde yer alan salonunda son teknoloji ürünleri ve deneyimli bir kadroyla, kişiye özel bakım gerçekleştirerek İzmirli kadınların güzelliklerine güzellik katıyor. Yurt içi ve yurt dışı birçok seminer ve kongreyi takip ederek öğrendiklerini ekibiyle paylaşan Şahin, tüketicinin tüm beklentilerini karşılayan bir hizmet sunduklarını belirtti

Elizim'de kişiye özel bakım

17 Ekim 2022 – 12:27

Güzelliğin sağlıkla bütünleşmesi gerektiğini ifade eden Elizim Güzellik Merkezi Kurucusu Elif Halat Şahin sağlıksız bir güzelliğin mümkün olmadığını belirterek, “Cilt bakımı sağlıklı bir cilt için olmazsa olmazımızdır. Ergenlikle birlikte oluşmaya başlayan siyah nokta ve komedonlar temizlenmediği takdirde ciltte ciddi sorunlara yol açıyor. Bu sebeple ergenlik döneminden itibaren cilt bakımına başlanmasını öneriyoruz” dedi. 

Holistik bakım, hydrafacial cilt bakımı, kalıcı makyaj, protez tırnak, kirpik lifting, kaş laminasyonu, ipek kirpik, radyofrekans yüz lifting, cilt yenileme/gençleştirme, lazer epilasyon, ultrasound bölgesel zayıflama ve selülit masajı işlemlerinin uzman bir kadro tarafından danışanlarına uygulandığını da sözlerine ekleyen Şahin, “Evdeki rutin bakımların dışında mutlaka ayda 1 kez profesyonel cilt bakımı yapılmalıdır. Bizler kullandığımız özel cihazlar ve dermo kozmetik ürünler ile cildi derinlemesine temizliyoruz. 15 aşamalı profesyonel cilt bakımımızın yanında bir de Holistik Bakım uygulaması ile İzmir de tek adresiz. Her danışanımız özeldir ve cilt yapısı farklıdır anlayışıyla her bakımda kişiye özel bir protokol izliyoruz. Her cilt bakımı seansını yüz, dekolte ve boyun masajıyla sonlandırarak imzamızı atıyoruz” şeklinde konuştu.

Elizim Güzellik Merkezi Phibrows Artist-Kalıcı Makyaj ve Güzellik Uzmanı Emel Çobanoğlu, ise evde bakım ve kalıcı makyaj konuları hakkında bilgiler verdi. Sağlıklı bir cilt için öncelikle cilt temizliğine çok dikkat edilmesi, eve gelindiğinde hemen makyajdan arındırılması gerektiğini ifade eden Emel Çobanoğlu, “Günlük bakım protokollerinde cilt yapısına uygun temizleme jeli, tonik, nemlendirici ve güneş kremi sırasıyla kullanılmalıdır. Haftada 1 kez yine cilt yapısına uygun bir maske uygulanabilir. Aylık olarak ise mutlaka profesyonel cilt bakımına gidilmesini tavsiye ediyoruz” dedi. Phibrows Artisti Çobanoğlu, sözlerini kalıcı makyaj uygulamaları ile sürdürdü; “Kalıcı makyaj ciddi bir iştir ve hata yapılırsa telafisi zordur. Biz bunun farkında olarak en kaliteli işlemleri sunmayı hedefledik. Kaş işlemlerinde Phibrows pigmentlerimizin kalitesi bizi öne çıkan bir salon haline getirdi. Diğer kalıcı makyaj işlemlerinde de yine aynı şekilde ithal pigmentler kullanıyoruz. Kendimizden ve sonuçlarımızdan eminiz.”

📆 17 Ekim 2022 Pazartesi 21:16   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR