MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Emlak Konutları ve Şehriyaz Sitesi İftarında Şehitlerimizin Ruhuna Dualar Okundu
Emlak Konutları ve Şehriyaz Sitesi İftarında Şehitlerimizin Ruhuna Dualar Okundu

Tuzla Belediyesi’nin Emlak Konutları ve Şehriyaz Sitesi sokak iftarında, helikopter kazasında yaşamını yitiren 13 şehidimizin ruhuna Kur’an-ı Kerim okundu.

,
Tuzla Belediyesi, sitelerde düzenlediği sokak iftarlarını Emlak Konutları ve Şehriyaz Sitesi sokak iftarları ile tamamladı. KİPTAŞ 1 Etap Konutları’nda başlayan, TOKİ Konutları, KİPTAŞ 2. Etap Konutları’nda devam eden site iftarları, Emlak Konutları 2. Etap önünde kurulan sokak iftarıyla tamamlandı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve 2 sitede yaşayan vatandaşlar, 5 bin kişilik iftar sofrasında Ramazan’ın bereketini birlikte paylaştı.

 
İftar öncesi masaları gezen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 1 gün önce şehadet mertebesine ulaşan 13 asker ve tüm şehitlerimizi rahmetle andıklarını söyledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Dünkü kazada şehit olan askerlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor ve ailelerine sabır diliyorum. Ülkemizi ve milletimizi korumak için görev yapan bütün güvenlik kuvvetlerimize de Rabbim’den kuvvet diliyorum. Allah onlardan razı olsun. Bu vesileyle de bütün şehitlerimi anıyor ve gazilerimize de acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Yazıcı, Bölge Sakinlerinin Pazar Talebini Olumlu Yanıtladı
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftar sofralarını ziyaretinde özellikle kadınlardan bölgeye pazar kurulması talepleri ile karşılaştı. Başkan Yazıcı, bu talebe konuşmasında değinerek “Bu bölgede pazar kurulması için biz izin vereceğiz. Pazarcılar Odası’nı da bu bölgede Pazar kurulması için ikna edeceğimizden emin olabilirsiniz” yanıtını verdi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bölgeye yeni spor alanları kazandıracaklarını, İETT ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi ile görüşerek bölgedeki toplu taşıma imkanlarını arttıracaklarını söyledi.
Tuzla Belediyesi’nin sokak iftarında şehitlerimizin ruhuna dualar okundu.

📆 05 Haziran 2017 Pazartesi 12:39   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR