MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » EN SİTESİ TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILDI
EN SİTESİ TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILDI

 

Kartal Belediye Başkanı Op.Dr.Altınok Öz’ün Türkiye’ye kazandırdığı Deprem dönüşümü tüm hızıyla devam ediyor.

28 yıl önce yapılmış olan Orhantepe mahallesi Üsküdar caddesi üzerinde bulunan En sitesinin temel atma töreni büyük bir katılımla gerçekleşti.

Törene CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek,Kartal Belediye Başkanı Op.Dr Altınok Öz Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan,Mustafa Fehmi Okay ,Kartal Mahalle Muhtarları En sitesi sakinleri ve projeyi yapacak olan İtibar İnşaatın yetkilileri katıldılar.

KARTAL’IN BELEDİYE BAŞKANINA HİÇ KİMSE EMLAKÇI DİYEMEZ.

Törende konuşma yapan Kartal Belediye Başkan’ı Op.Dr.Altınok Öz şunları söyledi. Öncelikle tüm konuklarımıza hoş geldiniz diyorum, Biz kartal Belediyesi olarak kendi içimizde dönüşüyoruz ve yenilikleri bünyemize katıyoruz .Türkiyede ilk olarak bizim başalttığımız dönüşüm projeleri tüm hızıyla devam ediyor. Bugüne kadar 44 BİN vatandaşımıza bu imkanı sağladık.

Buradan İstanbul Belediye Başkanlığına yeni bir Belediye Başkanı seçtik kendisine buradan hayırlı olsun diyorum. İstifa eden Belediye Başkanımız Kadir Topbaşada buradan teşekür ediyor yeni hayatında da başarılar diliyorum. Kendisi bize deprem dönüşüm konularında çok yardımcı oldu bu anlamda da kendisine teşekkürler ediyorum.
İTİBAR inşaat’a da hayırlı olsun diyorum ve kazasız belasız projeyi tamamlamalarını diliyorum.

Kartal Belediyesi hiç bir zümrenin belediyesi değildir. Kartal halkına hizmet etmek için vardır göreve geldiğim bu günden beri izlediğim yol budur ve bu yolda da devam edeceğim. Hiç kimse bu anlamda Kartal Belediye Başkan’ına Emlakçı diyemez dememelidir. Bizler bir an önce Kartal’da deprem kelimesini kaldırmak için uğraşıyoruz ve bunun içinde çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. dedi.

Kartal Belediyesi Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün konuşmasının ardından temel atma törenine geçildi.İtibar inşaatın sahipleri ,En sitesinin hak sahipleri ve  Kartal Başkanı Altınok Öz’le birlikte PRAFA Kartalın ilk betonu atıldı ve tören son buldu..

HABER FOTO;NURAY YILMAZ

 

 

 

Galeri
📆 29 Eylül 2017 Cuma 14:26   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR