MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet » ENGELLİ MİNİKLER BÜYÜKADA SOSYAL TESİSLERİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİ
ENGELLİ MİNİKLER BÜYÜKADA SOSYAL TESİSLERİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİ

‘Kartal’a Engel Yok” sözünü belediyeciliğin temel felsefesi haline getiren Başkan Altınok Öz’ün öncülüğündeki Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, engelli vatandaşların topluma kazandırılması, kaliteli zaman geçirmeleri ve sosyal hayata katılımlarını sağlamak amacıyla 30 engelli miniği ve ailelerini Büyükada Sosyal Tesisleri’ne götürdü. Gün boyu güneşin ve denizin tadını çıkaran miniklerin mutluluğu gözlerinden okundu.

 

Kartal Belediyesi örnek bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelliler Koordinasyon Birimi tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Özel Yeni Tomurcuk Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi engelli öğrencileri Büyükada Sosyal Tesisleri’ne gezi düzenlendi. Organizasyonda Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ali Kemal Özdemir ile Engelliler Koordinatör Yardımcısı Ayhan Altan engelli minikleri mutlu gününde yalnız bırakmadı. Engelli minikler günün erken saatlerinde Büyükada Sosyal Tesisleri’ne gelerek denize girdi. Aynı zamanda kumaş boyama yapan miniklerin mutluluğu yüzünden okundu.

 

“Engelli çocuklarımız ve aileleri çok mutlu”

 

Engelliler Koordinatör Yardımcısı Ayhan Altan, yaptığı konuşmada projenin önemine dikkat çekti. Altan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün engelli vatandaşlara verdiği önemi vurgulayarak: “Yaklaşık 30 engelli miniği ve ailesini buraya getirdik. Kumaş boyama yaptırdık ve denize girdiler. Engelli çocuklarımız ve aileleri çok mutlu. Biz zaten sürekli bu projeyi yapıyoruz. Çocuklarımız burada sosyalleşiyor. Bu anlamda çok yararlı bir proje” ifadelerini kullandı.
unnamed (4) unnamed (5) unnamed (7) unnamed (3)

 

Galeri
📆 11 Ağustos 2016 Perşembe 10:55   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR