MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Etkinlikler, Kartal, Manşet, Toplum » Engelsiz Üretim Atölyesi Ürünleri Ekolojik Çadırda Satışa Sunuluyor.
Engelsiz Üretim Atölyesi Ürünleri Ekolojik Çadırda Satışa Sunuluyor.

Halk Eğitim Müdürlüğü’nün desteği ile Kartal Belediyesi tarafından açılan Engelsiz Üretim Atölyesi’nin  ürünleri, her Pazar günü ekolojik çadır alanında halkla buluşuyor.

Engelli öğrenciler, engelsiz üretim atölyesinde ürettikleri çeşitli eşyaları, ekolojik çadır alanında satışa sunarak hem ekonomik hayata hem de sosyal hayata dahil olma imkanı buluyor. Engelsiz Üretim Atölyesi’nde el emeğiyle üretilen eşyalar arasında en çok pazar filesi ilgi görüyor. Pazar filesinin yanısıra engelli öğrencilerin ürettikleri bileklik, vazo, çanta, anahtarlık ve çeşitli süs eşyaları da ekolojik pazara gelen halk tarafından yoğun ilgi görüyor.
Engelsiz Üretim Atölyesi’nde eğitim alarak üretim yapan engelliler, ürünlerini sergilemekten duydukları mutluluğu dile getirerek kendilerine bu imkanı sağlayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür ettiler. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de yaptığı değerlendirmede, “Engelsiz Üretim Atölyesi’ni hizmete açmamızın sebebi, engelli kardeşlerimizin birşeyler üreterek, kimseye ihtiyaç duymadan hayatlarını kazanabilmelerini ve kendilerine güvenen bireyler olarak yaşayabilmelerini sağlamaktı. Bunu da başardık. Engelsiz Üretim Atölyesi, daha kapsamlı çalışmalarla engelli kardeşlerimiz için var olmaya devam edecektir” dedi.

📆 18 Eylül 2013 Çarşamba 10:15   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR