MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, Manşet, Toplum » Era Koleji’nde Anneler Günü’nde Yetenekler Yarışıyor
Era Koleji’nde Anneler Günü’nde Yetenekler Yarışıyor

Era Kolejleri’nde hem anneler hem de öğrenciler, Mayıs ayına Era Talent Yetenek Yarışması’nın heyecanı ile giriyor! Hızlı bardak dizme, folklor, dans, drama, görsel sanatlar gibi farklı kategorilerde yapılacak yarışmaya, okulun 5 kampüsünden ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri katılacak.

 

 

Anneler için çocuklarını sahnede izlemekten daha keyifli ne olabilir ki? Era Kolejleri’nde bu yıl Anneler Günü’nde ilkokuldan liseye kadar farklı yaş gruplarından öğrenciler, sahnede yeteneklerini sergileyecek. Dereceye giren öğrenciler hediyelerini alırken, onları izleyen tüm anneleri karanfiller bekliyor.

 

Era Kolejleri’nin Esenyurt ve Kartal Kampüsleri’nden gelen lise öğrencileri; Beylikdüzü, Maltepe ve Pendik Kampüsleri’nden gelen ilkokul ve ortaokul öğrencileri, bu yıl Anneler Günü’nün kutlanacağı 9 Mayıs Akşamı, Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde buluşacak. Bu özel günde karanfillerle karşılanacak olan Eralı Anneler, çocuklarını sahnede izleyecekler. Keyifli gösterilerle yeteneklerini sergileyecek olan öğrenciler arasından birinci olanlar Era Talent Yetenek Ödülü alırken, İkinci ve Üçüncü olanlar için de derece ödülleri hazırlandı.

 

ERA Kolejleri öğrencileri ve aileleri Anneler Günü’nde bir araya gelirken, gençlerin yeteneklerini desteklemenin gururunu yaşıyor.

Etiketler:
📆 08 Mayıs 2015 Cuma 17:45   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR