MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Toplum » Erdoğan Ak Saray’da turizmcileri ağırladı
Erdoğan Ak Saray’da turizmcileri ağırladı

Turizm rakamları ile ilgili bilgi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan “Turist sayımız 14 yılda 12-14 milyondan 40 milyona çıktı” dedi. Erdoğan gurbetçileri Türkiye’de tatil yapmaya çağırarak, “En güzel denizlerin en güzel dağların en güzel ırmakların en güzel ağaçların en güzel güneşin en güzel meyvelerin en sıcak en içten gülümsemelerin yer yüzünde yaşanacak en güzel zamanların ülkesidir Türkiye…” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Saray’da turizm sektör temsilcilerine hitap ediyor.  Turizm rakamları ile ilgili bilgi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan “Turist sayımız 14 yılda 12-14 milyondan 40 milyona çıktı” dedi.

İşte Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

En güzel denizlerin, en güzel dağların, en güzel ırmakların, en güzel ağaçların, en güzel güneşin, en güzel meyvelerin, en sıcak en içten gülümsemelerin yer yüzünde yaşanacak en güzel zamanların ülkesidir Türkiye…

Mozaikle çiniyi kaplıcayla kayağı ve daha nicelerini sadece Türkiye’de bir arada. Şimdi tüm bu güzellikleri ülkemizde yaşamaya davet ediyorum.

Bir süre yurt dışında yaşadıktan sonra hayatını burada sürdüren fakat hayatını daha sonra burada sürdüren 3.5 milyon vatandaşımız var.

Bu gelenek fevkalede değerlidir. Şairin dediği gibi memleket isterim gök mavi dal yeşil tarla sarı olsun. Kuşların çiçeklerin diyarı olsun. Memleket isteriz ne başta dert, memleket isterim yaşamak sevmek gibi gönülden olsun. Türkiye işte böyle bir memlekettir.

 

Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızı aileleriyle ülkemizde tatil yapmaya davet ediyorum. Baba ocağına gelen aktarabalarını ziyaret eden vatandraşlarımızı Türkiye evimiz vatanımızı tanıyalım anlayışına ayırmalıdır.

Komşunu al gel kampanyasını başlatıyoruz gurbetçi vatandaşlarımıza.

Türkiye dünyanın en misafirperver ülkesidir. Güzelliklere ziyadesiyle sahiptir. Vatandaşlarımızın hepsi ülkemize getirdiği arkadaşlarına mahçup olmayacaklarına ben inanıyorum bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Esnafımızla vatandaşımızla dalga dalga büyütmeli ve hedefine ulaştırmalıyız.

Yanında komşusunu eşini de getiren vatandaşlarımızdan benim bir ricam daha var. Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızdan düğün, düğün dernek düğün gibi nişan gibi sünnet gibi özel törenlerini ülkemizde yapmalarını bekliyorum.

Doğduğun yer kadar doyduğun yer de önemlidir ama bizim memleketimiz değerlidir.

Bu yıldan başlayarak bir kaç yıl boyunca bu düğünleri ülkemizde yapmalıyız. Almanya’daki kardeşlerime sesleniyorum. Hollanda’da Belçika’da kardeşlerime sesleniyorum.

sözcü

📆 02 Şubat 2017 Perşembe 17:41   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR