MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Genel, Toplum » ERHAN VERGİLİ’DEN NEVRUZ BAYRAMI MESAJI!
ERHAN VERGİLİ’DEN NEVRUZ BAYRAMI MESAJI!

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, 21 Mart Nevruz Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.


Nevruz’un yeniden doğuşu temsil ettiğini belirten Başkan Vergili, “Bayramların kültürümüzde hep birleştirici bir gücü olmuştur. Bayramlarda kin ve nefretler unutulur, sevgi, sevgi, dostluk ve barış bağı daha da kuvvetlenir. Uzakları ve uzaktakileri yakın eder, bugüne kadar yaşadığımız ve yaşattığımız ortak kültür değerlerimizi bir arada tutmaya yarar. Bayramlarda geçmişten getirdiğimiz kıymet hükümlerimizi yeni nesillere aktarırız. Uzun bir tarihî geçmişi olan Nevruz da bizi bize yakınlaştıran, kenetlenmemizi sağlayan bir bayramdır.

Baharın müjdecisidir Nevruz. Uzun geçen kışın ardından yıpranmış yanlarımızın tamiridir, yeniden doğuştur, kurtuluştur. Nevruz, Türk mitolojisinde “güneşin koç burcuna girdiği yeni gün” anlamına gelir. Bu bayram milletlerin toplulukların ortak paydasıdır. Nevruz, milletleri milletlere bağlayan güçlü birer kültürel bağdır.

Topluluklar nevruz sayesinde kaynaşırlar, birleşirler, tarihlerini unutmazlar. Bu sebeple bizim yegane görevimiz hem Nevruz’u yaşatmak hem de gelecek nesillere aktarmaktır. Bu duygu ve düşünceyle milletimizin Nevruz Bayramı’nı kutluyor, sağlık, kardeşlik, birlik ve beraberlik getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

📆 21 Mart 2022 Pazartesi 20:54   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR