MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Kültür-Sanat, Manşet, Toplum » Ertan Tuna’nın Yönettiği “İyi Geceler Anne” Hasan Ali Yücel’de Sahnelendi
Ertan Tuna’nın Yönettiği “İyi Geceler Anne” Hasan Ali Yücel’de Sahnelendi

 

 

Marsha Norman’ın yazdığı, Ertan Tuna’nın yönettiği “ İyi Geceler Anne” adlı tiyatro oyunu, Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde izleyici karşısına çıktı. Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü öğrencilerinin sahneye koyduğu oyun, bir anne ile kızın, birbirleri ve kendileri ile hesaplaştıkları bir geceyi anlatıyor. Yıllarca sara hastalığı ile mücadele eden Jessie, hastalığı yüzünden hayatta pek çok zorlukla karşılaşmış ve kendisine ait bir hayat kurmanın üstesinden gelemeyip hayatını annesi ile birlikte geçirmek zorunda kalmıştır. Oyuna konu olan gece ise Jessie’nin intihar etmeye karar verdiği bir gecedir. Jessie, o gece, annesinin kendisinin yokluğunda sürdüreceği yaşamı için hazırlık yapmaktadır. Annesi ise kızının bu kararını öğrendiği andan itibaren onu vazgeçirebilmek için elinden geleni yapmaktadır. Oyun bu çatışma içinde anne ve kızının birlikteliklerini ve yaşamlarını sorguladıkları bir gecenin hikayesini anlatır.

IYI GECELER ANNE-1

 

 

İzleyicilerden tam not alan oyunun sonunda Kartal Belediyesi Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına Kartal Belediyesi Tiyatro Okulu Eğitmeni Erdal Yıldırım, oyunun yönetmeni Ertan Tuna’ya plaket takdim etti.

 

Galeri
Etiketler: , ,
📆 30 Aralık 2013 Pazartesi 15:51   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR