MENÜ ☰
Ramazan Ayınecdet-cam-akademi
Mart 2023
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Gençlik, Genel, Kadıköy, Manşet, Toplum » FARKLI BEDENLERLE DANS
FARKLI BEDENLERLE DANS

Toplumun engellilere karşı yarattığı ayrımcılığa karşı durmayı amaçlayan “Farklı Bedenlerle Dans” 9-16 Mayıs engelli Haftası etkinlikleri kapsamında Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde sahneye çıkacak.

 

Kadıköy Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelli Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bir hafta sürecek etkinliklerde engellilerin günlük hayatta çektiği sıkıntıları gösterilecek. Engellilerin yaşamın her alanında yer almalarında karşılarına çıkan fiziki ve sosyal ‘engeller’ ile ilgili farkındalık çalışmaları yapılacak. Okullarda gerçekleştirilecek farkındalık seminerleri ve açık alanlarda kurulacak Empati Sahnelerinin yanı sıra bir etkinlikte engellilerle engelsiz sanatçıların bir arada sahne aldığı etkinlik olacak.

Performans sanatçısı ve akademisyen Tuğçe Tuna tarafından oluşturulan ‘Farklı Bedenlerle Dans” performansında engelli ve engelsiz sanatçılar bir arada sahne alacak. 12 Mayıs Perşembe akşamı saat 20:30’da Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek etkinliğe tüm Kadıköylüler davetli.

📆 10 Mayıs 2016 Salı 11:26   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR