MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Fatih Sultan Mehmet Parkı’na Coşkulu Açılış
Fatih Sultan Mehmet Parkı’na Coşkulu Açılış

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın 2014-19 dönemi vizyon projeleri arasında yer alan Fatih Sultan Mehmet Parkı, vaat edilen dönemden önce hizmete açıldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden devralınıp Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenerek yepyeni görünümüyle Tuzla halkının hizmetine kazandırılan Fatih Sultan Mehmet Parkı, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışa Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Başkan Yardımcıları, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütleri ve çoğunluğunu bayanların oluşturduğu çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşımızın Hizmet Aldığı Her Yerde Varız
Açılışta konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, belediyecilik sorumluluğunu halkın hizmet aldığı her noktaya hizmet götürerek yerine getirdiklerini söyledi. Başkan Yazıcı, “2009 yılında devraldığımız bayrağı en iyi noktaya taşıma gayreti içinde olduk. 5 yılda çok sayıda hizmete imza attık. Hiçbir iş için “Bizim görevimiz değil” demedik, vatandaşımızın hizmet aldığı her noktada, insanın olduğu her yerde varlığımızı hissettirdik” dedi.
Aydıntepe Mahallesi’nde yapılan çalışmaları anlatan Başkan Yazıcı, Marina ve Şelale Park projeleri hakkında da bilgi verdi.

Demirci: Şadi Yazıcı’yla Bir Dönem Daha Yetki İstiyoruz
İstanbul’un Başbakan Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı öncesindeki durumu hakkında hatırlatmada bulunan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, “Geçmişte İstanbul’da yaşanılan çileleri unutmadık. İstanbul bugün AK Parti belediyeciliği ile çok farklı noktalara geldi. İstanbul’da, Tuzla’da vatandaşa hizmet edebilecek kadrolar AK Parti kadrolarıdır. Sizlerden Belediye Başkanımız Şadi Yazıcı’yla bir dönem daha yetki istiyoruz.  Sizlerin teveccühünüze inancımız tamdır” şeklinde konuştu.
Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır da konuşmasında İstanbul’u fetheden Fatih Sultan Mehmet’in isminin parka verilmesi ve yeşil alan kazandırılmasına yönelik çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Coşkulu Açılış
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, kurdela kesiminin ardından vatandaşlarla birlikte parkı gezdi. Açılışa katılan bayanlarla fotoğraf çektiren Başkan Yazıcı, halı sahada çocuklarla penaltı atışı yaptı. Başkan Yazıcı, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Fatih Sultan Mehmet Parkı’nın Özellikleri
12 dönüm araziye sahip Fatih Sultan Mehmet Parkı’nın 7 dönümünü Çim Alan, Ağaçlandırma ve Peyzaj Çalışması oluşturuyor. Parka ismini veren Fatih Sultan Mehmet’in büstü, bilgilendirici stand ve tarihi bilgi panosu alanın orta kısmında yer alıyor. Parkta 2 adet fitness alanı, 3 adet 6-12 yaş oyun grubu alanı (konsept oyun grupları), 0/6 yaş grubu çocuklara hitaben şelale ulaşımlı park alanı, 1 adet anfi tiyatro ve sahne alanı, 1 adet suni çim futbol sahası (FİFA onaylı halı, giyinme odaları, duşlar, kafeterya, idari bina), 1 adet doğal kayalarla örülmüş şelale ve dinlenme alanı, ahşap köprü, 2 adet pergola ile piknik masaları yer alıyor.

📆 24 Şubat 2014 Pazartesi 14:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR