MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Fatma Girik öldü mü?
Fatma Girik öldü mü?

Fatma Girik öldü mü sorusuna cevap arayacağımız bu haberimizde Yeşilçam’ın yıldızı Girik hakkında en son çıkan haberi yorumlayacağız. Son dakika gelen haberlere göre Fatma Girik hastaneye kaldırıldı. Sosyal medyada bu haberi görünce çok korktuk ama basit bir ameliyat geçirdiğini öğrendik. Resmi bir açıklama yapılmadı ama durumunun gayet iyi olduğu söyleniyor. Kalça kemiğinden ameliyata giren Girik’in sağlık durumu oldukça iyidir. 73 yaşında olan ünlü Yeşilçam sanatçısının filmleri bazen bizleri ağlatıyor bazen de güldürüyordu. Konu ile ilgili olarak merak edilenleri sizlere açıklamaya devam edeceğiz. 

 

 

FATMA GİRİK SON DAKİKA ÖLDÜ MÜ

Yeşilçam’ın en çok beğenilen oyuncularından biri olan Fatma Girik öldü mü haberini yaparken laf dolaşması ile böyle bir şeyi duyan kişilere bilgi vermek olacaktır. Fatma Girik ölmedi ama basit bir ameliyat geçirdi. Kalça rahatsızlığı ile hastaneye giden Fatma Girik yürümekte bile zorluk çekiyordu. Hastanede Ortopedi bölümü ise kalça kemiğinde bir rahatsızlığı buldu ve hemen ameliyata alındı. Durumunun çok iyi olduğu biliniyor. Haberi duyan ünlüler hastaneye koştular ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Konu ile ilgili olarak ilerleyen günlerde sizlere açıklamalar yapacağız.

FATMA GİRİK AMELİYAT OLDU

Haber geldi. Yeşilçam’ın sevilen oyuncularından biri olan Fatma Girik, rahatsızlığı nedeniyle tedavi görmek amacıyla gittiği hastanede yaptığı son dakika açıklamada, “Geçen hafta perşembe günü hastaneye geldim. Şuan sağlıkla ilgili çok iyiyim. Aniden çıkmış bir şey diyorum ben ama doktorum değil diyor. Aniden ayağım ağrımaya başladı. Buraya geldim. Eksik olmasın doktorum beni tamir etti” dedi.

📆 13 Ocak 2017 Cuma 14:01   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR