MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kültür-Sanat, Magazin, Manşet, Toplum » FERDİ ÖZBEĞEN 82. DOĞUM GÜNÜNDE YAPAY ZEKÂ ile ANILIYOR!
FERDİ ÖZBEĞEN 82. DOĞUM GÜNÜNDE YAPAY ZEKÂ ile ANILIYOR!

TEV, BAĞIŞCISI ÖZBEĞEN İÇİN HAZIRLADIĞI ÖZEL KLİBİ #bizseniçoksevdik ETİKETİYLE YAYINLADI.

TEV’İN FERDİ ÖZBEĞEN ANISINA YAPAY ZEKÂ İLE HAZIRLADIĞI VİDEO KLİBİ İZLEMEK VE İNDİRMEK İÇİN: https://youtu.be/yPPkiCnggrg

YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKTEKİ GÖRSELLERİ İNDİRMEK İÇİN: https://medya.bkziletisim.com/TEV/FERDI_OZBEGEN/82_DOGUMGUNU/

 WETRANSFER LİNKİ İLE YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ GÖRSELLERİ İNDİRMEK İÇİN: https://we.tl/t-FXT4IIzbXF

Değerli Basın Mensubu,

56 yıldır eğitimde fırsat eşitliği için çalışan Türk Eğitim Vakfı (TEV), müzik dünyamıza unutulmaz eserler bırakarak milyonların sevgisini kazanan, piyanist ve ses sanatçısı Ferdi Özbeğen’i 82. doğum gününde bir yapay zekâ projesiyle anıyor!

Hayata veda etmeden önce tüm mal varlığını ve kendisi için manevi anlamı çok büyük olan beyaz piyanosunu TEV’e bağışlayan Özbeğen’in yapay zekâyla hazırlanan fotoğrafları, Bir İlkbahar Sabahı şarkısının sözleri eşliğinde video haline getirildi. Videousta #bizseniçoksevdik etiketiyle sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.

TEV, 17 Ağustos 1941 doğumlu Ferdi Özbeğen’i, yapay zekâyla doğum gününe özel olarak hazırlanan eşsiz video klip ile anarken Türk Eğitim Vakfı Genel Müdürü Banu Taşkın da “Türk Müziği’nin usta ismi, piyanist ve ses sanatçısı, değerli bağışçımız Ferdi Özbeğen, sadece döneminin değil, tüm zamanların en büyük sanatçılarından biri… Tüm mal varlığını vakfımıza ve ünlü beyaz piyanosunu TEVİTÖL’e emanet eden Ferdi Özbeğen birçok gence ilham ve umut oldu. Gençlerimiz adına ona ne kadar teşekkür etsek az… Onu her zaman sevgi ve saygıyla anmaya, eşsiz sanatını ve ismini daima yaşatmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Galeri
📆 16 Ağustos 2023 Çarşamba 10:43   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR