MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Usta Gazeteci Fethi Satıcı’dan Seçim değerlendirmeleri
Usta Gazeteci Fethi Satıcı’dan Seçim değerlendirmeleri

Usta Gazeteci Fethi Satıcı’nın Kaleminden Kartal’da seçim değerlendirmeleri;

unnamed (1)
OYUNU KULLANIRKEN KALP KRİZİ GEÇİRDİ!..

İlk defa gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı seçimi Kartal’da üzüntü ile başladı. Uğur Mumcu Mahallesi’nden gelen VEFAT haberi adeta güne damgasını vurdu. Hüseyin Çelik,(56) ismindeki seçmen sandık başında fenalaşarak hayatını kaybetti. Uğur Mumcu Mahallesi Vali Erol Çakır Okulunda meydana gelen üzücü olayda Hüseyin Çelik ismindeki seçmen, Sandık başında birden bire fenalaşarak yere düştü. Sandık kurulu görevlileri v e vatandaşların yaptığı ilk müdahale ile Çelik’e Kalp mesajı yapıldı. Ne var ki tüm müdahalelere rağmen talihsiz seçmen oy kullanılan odada hayatını kaybettiği anlaşıldı. Allah rahmet eylesin.

 

unnamed (4)
BİRLİKTE OYLARINI KULLANDILAR
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, eşi Feray Öz Hanımefendi, Kayınvalidesi Zühal Ünsal ve kızı Zeynep Ö, Doğa Kolejinde oylarını birlikte kullandılar. Saat: 11.30 sularında Dağa Kolejine gelen Başkan Öz’ü burada Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer karşıladı. Başkan Öz, oyunu kullanmadan önce vatandaşlarla sohbette bulundu ve hatıra fotoğrafları çekildi. Daha sonra Doğa kolejindeki sandık görevlilerini ziyaret eden Başkan Öz,”Kolay gelsin”dileğinde bulunduktan sonra eşi ve kızı ile birlikte 1269 nolu sandıkta oyunu kullandı.

unnamed (3)
BİR SÜRE SOHBET ETTİLER
Oyunu kullandıktan sonra Doğa kolejinin bahçesinde vatandaşlarla görüşürken Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Kartal Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Metin Özüpek, Kartallı ünlü siyasetçi, İşadamı ve Rizespor’un Yönetim Kurulu Başkan Halim Mete, Kartal MHP Basın Sözcüsü Necdet Türkügüzel,Kartalspor’un eski Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Tozkoparan ve Kartal Belediyesi eski Başkan Yardımcısı ve KartalsporUn eski Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Öztaner ile bir süre sohbet ettiler ve şakalaştılar. Daha sonra Soğanlık Medine Tayfur Sökmen Lisesi, Soğanlık, Cumhuriyet Mahallesi ve Hürriyet Mahallesindeki sandık kurullarını ziyaret etti. Başkan Öz, bu arada Kartal Cumhuriyet Halk Partisi eski 2. Başkanı ve yönetim kurulu üyesi Sadettin Topal ile görüştü ve seçime katılımla ilgili bilgi aldı.

 

unnamed (2) unnamed
İLGİ YÜKSEKTİ
Aşırı sıcaklığa yakalanmamak ve Pazar tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşlar sabahın erken saatlerinde oylarına kullandılar. İlk defa gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı seçimine kartallı seçmenler büyük ilgi gösterdiği gözlemlendi. Seçim öncesinde, sonrasında ve oyların tasnif1inde ve seçim kuruluna teslimlerinde hiçbir olayın meydana gelmemesi de tabii ki sevindirici oldu. Bu arada Soğanlık Orta Mahalle Muhtarı Salim Coşar’ın Öğretmen Salih Nafiz Tüzün, İlkokulu bahçesinde bir ilki gerçekleştirdi ve adreslerine ulaşmayan oy pusulalarını sahiplerine eli ile uluştırması diğer muhtarların örnek alması ve diğer seçimlerde aynı uygulamayı yapmaları tabii ki iyi ve yararlı olur. Muhtar Salim Coşar’ı bu güzel ve yararlı hizmetinden dolayı tebrik ediyorum. İşte gerçek muhtarlık ve hizmet budur, diyorum.

Haber-Foto: Fethi Satıcı

Galeri
📆 11 Ağustos 2014 Pazartesi 11:11   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR