MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Şile » Fethi Satıcının Kaleminden; Meclis İlk Toplantısı
Fethi Satıcının Kaleminden; Meclis İlk Toplantısı

     HAYIRLI OLSUN!..

Kartal Belediyesi ikinci dönem Nisan ayı birinci meclis birleşimi Kartal Belediye Başkanı op. Dr. Altınok Öz’ün başkanlığında toplandı. Saygı duruşu yapıldıktan sonra İstiklal marşımızın okunması ile başlayan ikinci dönem meclis birleşimini Başkan Öz’ün danışmanları Nizamettin Zorgül, Haydar Oğuz, Özel Kalem Müdürü Ömer Fethi Gürer, AK Parti il Başkan Yardımcısı, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Mehdi  Akman, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Örgütü Başkan Yardımcısı Erdal Kıskanç,  Kadın Kolları Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin  Zaza Koştu, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Gökçe, Cumhuriyet Halk Partisi Şile ikinci Başkanı Baki Aydöner, Cumhuriyet Halk Partisi eski İlçe Başkan Yardımcısı Çağdaş Murat Sabancı,AK Parti  Kartal Kadın Kolları Yönetim Kurulu Başkanı Sema Durmuş,Kartursaş ve Karyapsan A.Ş. Genel Müdürleri, Erzincan Karayaprak Derneği 2. Başkanı Aydın Polat, Kartal Belediyesi bir önceki dönem Meclis üyeleri Binali Karaman, Kemal Berk,1949 Genç Kartallar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Çelik, her iki parti mensupları ve çok sayıda  Basın Mensubu izledi.
İZDİHAM MEYDANA GELDİ
Birleşim başlamadan ve saatler önce meclis salonunu hınça hınç dolduran partililer, içinde bayanların çoğunlukta olması ayrıca dikkat çekti. Usul gereği ilk meclis birleşiminin divan kâtipliklerine en genç meclis üyesi olan Dila Damla Öner ve Gökhan Yüksel seçildiler. Daha sonra Gökhan Yüksel, divan kâtipliği görevini Mustafa Yüksel’e devir etti. Daha sonra Kartal Belediye Meclisi birinci ve ikinci başkan vekilleri belirlendi. Ali Ekber Şahin, meclis birinci başkan vekili olurken, Av. Perihan Sevim, meclis ikinci başkan vekili oldu. Gündem dışı bir konuşma yapan AK  Parti Grup Başkan vekili Temel Yaz, ikinci dönemin Kartal’a ve Kartal halkına hayırlı  ve uğurlu olmasını temenni etti. Ne var ki Yaz, bir önceki dönemde olduğu gibi Başkan Öz’ü bir önceki dönemin geride kalan konularla eleştirmek istemesini Başkan Öz, “ Burası siyaset yapma yeri değil”  şeklinde tepki gösterdi. Daha sonra komisyon üyeliklerin seçimi yapıldı.Kartal Belediyesi Nisan ayı ikinci birleşimi Çarşamba günü yapılacak. Ayrıca bir önceki dönemin Meclis Başkan Vekili Taner Özdemir’ e sadece bir komisyon üyeliğinin verilmesi ayrıca dikkat çekti.

Haber-Foto: Fethi Satıcı

 

 

📆 08 Nisan 2014 Salı 10:54   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR