MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Spor » Fındıklı’ya “spor merkezi” müjdesi
Fındıklı’ya “spor merkezi” müjdesi

Fındıklı mahallesinde vatandaşlarla buluşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, mahalle sakinlerine spor merkezi müjdesini vererek, “19 Mayıs’ta hep birlikte temelini atmak istediğimiz spor merkezimiz için Fenerbahçe çalışma yürütüyor. Çok yakında Fındıklı modern bir spor merkezine kavuşacak” dedi.

 

 

Maltepe Belediyesi Mahalle Buluşmaları Fındıklı Mahallesi ile devam etti. İmar, altyapı, ulaşım, kültürel etkinlikler ve spor faaliyetleriyle ilgili konuların ağırlıklı olarak tartışıldığı toplantındaki konuşmasına, Çin’e yaptığı seyahat hakkında vatandaşlara bilgi aktararak başlayan Başkan Ali Kılıç, “Çin’in Anqing Belediyesi ile sağlık alanında bir protokol imzaladık. Dünyaya ün salmış geleneksel Çin tıbbını, Maltepe’ye getiriyoruz. 8 bin hemşirenin eğitim gördüğü sağlık merkezini ziyaret ettik. Oradaki 20 öğrenci, ilçemize gelerek eğitim verecek. Bizden de 20 öğrenci orada eğitim görecek. Ayrıca Maltepe’de bir ‘Çin Haftası’ düzenlemek istiyoruz. Böylelikle Maltepe’yi uluslararası kültürlere açmaya devam ediyoruz” dedi.

 

 

TEMEL 19 MAYIS’TA ATILACAK

Belediyenin Fındıklı’da yaptığı altyapı çalışmalarıyla ilgili de vatandaşları bilgilendiren Başkan Kılıç, “Fındıklı Mahallemiz’de ciddi bir spor merkezi sıkıntısı var. Bunun için, içinde spor ve toplantıların yapılacağı alanlar, kreş, hükümet konağı gibi birimleri de barındıracak bir spor merkezi inşa etmek istiyoruz. Bunun için Fenerbahçe ile temasa geçtik. Planlarda son aşamaya gelindi. 19 Mayıs’ta sizlerle beraber temelini atmak istiyoruz. Yine yapacağımız bu spor kompleksi alanında tiyatro, sinema gösterilerinin de yapılacağı bir salon yer alabilir. Öğrencilerimizin, okullara ulaşımında sorunlar yaşandığını biliyoruz. Bunun için mahallelerde belirlediğimiz bir noktadan, okullar arasında ring seferleri düzenleyeceğiz. Bu kapsamda öğrencilerimize paso dağıtacağız ki, bu otobüsleri sadece onlar kullanabilsin. Otopark ve yaşanan park sıkıntılarıyla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

 

 

“GELECEĞİNİZ İÇİN M’EXPO’YA DESTEK OLUN”

Başkan Kılıç, Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo projesi için mahallenin tamamından imza istediğini belirterek, şunları söyledi: “İlçemizin en önemli sorunu, ülkemizin genelinde olduğu gibi işsizlik. Çocuklarımızın geleceği bu projede yatıyor. Çünkü proje bittiğinde 25 bin insanımız iş bulacak. Seçimler yaklaştı, kapınıza gelen tüm vekillerden bu proje için imza isteyin. Bu proje ne Ali Kılıç’ın, ne de Maltepe Belediyesi’nin. Bu proje tüm Maltepe halkının olmalı, sizler sahiplenmelisiniz. Bizler gelip geçeriz, önemli olan Maltepe’nin kalkınması.”

📆 20 Nisan 2015 Pazartesi 15:30   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR