MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Pendik, Spor, Toplum » Fitness’a dört günde 600 kadın üye
Fitness’a dört günde 600 kadın üye

 

Pendik Belediyesi tarafından Fevzi Çakmak Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Arif Nihat Asya Kültür Merkezi, özellikle kadınların uğrak yeri oldu. Hizmete giren fitness salonu için uzun kuyruklar oluşurken, dört gün içinde 600 kadın kayıt yaptırdı.

fitnes

 

Fevzi Çakmak Mahallesi’nde içinde kültürden sağlığa kadar bir çok hizmetin verilmeye başlandığı Arif Nihat Asya Kültür Merkezi’nde yer alan fitness salonu, kısa süre içinde kadınların en gözde mekanı haline geldi. Bir günde 250 kişinin spor yapmak için kayıt olduğu merkezin üye sayısı, dört günde 600’e ulaştı.

 

Cumartesi günleri de dahil haftanın 6 günü açık olan merkez, fitness, pilates, spinning ve aerobik olmak üzere dört branşta hizmet sunacak. Üyeler, 3 eğitmenin gözetiminde diledikleri 2 branşı seçerek haftanın iki günü spor yapabilecek. Beden eğitimi öğretmeni Nihan Yıldız, açıldığı günden beri merkezin yoğun talep gördüğünü belirterek, “Şimdiye kadar 600 kişi programlara kayıt oldu. Bir gün içinde 250 kişiyi kayıt için başvuru yaptı. Sağlıklı yaşam için spor yapmak isteyen hanımlar, böyle bir merkeze kavuştukları için gerçekten çok mutlu oldu” dedi.

 

merkez iç

 

Açılmasını dört gözle bekliyorduk

 

İlk günden beri kayıt rekoru kıran Fitness merkezi nin açılmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirten mahalle halkı, “bize spor için böyle bir mekan sağlanacağını rüyamızda görsek inanmazdık. Burası, beklentimizin çok ötesinde oldu” şekilnde duygularını dile getirdiler.

 

Kayıt yaptıran Arzu Berk, “Açılmasını büyük bir heyecanla bekliyorduk. Hizmete girmesine çok sevindik. Ücret ödemeden böyle bir yerden faydalanacağımızı rüyamızda görsek inanmazdık” derken, Elif Yazıcı da “fitness ve pilates için geldim. Hem fazla kilolarımı, hem stresimi atmak için kayıt oldum. Mahallemizde böyle bir yer açıldığı için çok mutluyum” şeklinde konuştu.

 

 

Başkan Şahin: Kadınlar için pozitif ayrımcılık yaptık

 

Arif Nihat Asya Kültür Merkezi’nin giriş katında yer alan merkezde 1 fitness salonu ve 2 stüdyo bulunuyor. 6 yürüyüş bandı, 2 yatay bisiklet, 2 dikey bisiklet, 3 eliptik bisiklet, spinning , çeşitli fitness aletleri, pilates ve eaerobik malzemeleri ile kadınların spor yapmalarına imkan tanınıyor. Kültür Merkezi’nın açılışını yapan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin de fitness salonu inceleyerek, kondüsyon aletlerini denediler. Başkan Şahin, bu merkezle kadınlar için pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirterek, “Onlar bunu hak ediyor” dedi.

 

 

 

Galeri
📆 13 Şubat 2014 Perşembe 15:52   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR