MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Fren Yerine Gaza Basınca Dükkana Daldı
Fren Yerine Gaza Basınca Dükkana Daldı

 

Kadıköy’de bir kadın sürücü, dönüş yaparken fren yerine gaza basınca yol kenarındaki dükkana girdi. Acemi sürücü görüntü alan basın mensuplarına tepki gösterdi.
Kaza, saat 12.30 sıralarında Osmanağa Mahallesi Vişne Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Ayşegül Orgun otomobiliyle Söğütlüçeşme Caddesi’nde Vişne Sokak’a dönüş yapmak istediği sırada, yerde bulunan çukurdan kaçmak istedi. Sokağa geniş girmeye çalışan Orgun, çukurdan kaçmak isterken otomobilin hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, Ahmet Güngör’e ait dükkanın vitrininden içeri girdi. Kaza sonrasında herhangi bir yaralanma olmazken, Orgun ve o sırada dükkanın dışında bulunan Ahmet Güngör, olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Vitrini yerle bir olan dükkanda büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kaza sonrasında olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek bölgeyi kontrol altına aldı. Gazetecilerin görüntü almasından rahatsız olan sürücü Ayşe Orgun, önce bir apartmana saklandı. Daha sonra da gazetecilere tepki gösterdi. Ayşe Orgun ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Öte yandan, dükkan sahibi Ahmet Güngör, kaza sırasında dükkanda olmadığını söyledi. Bir görgü şahidi ise kadın sürücünün yoldaki çukurdan kaçmak isterken panikleyerek fren yerine gaza bastığını ifade etti. Kazaya karışan otomobilin çekilmesinin ardından trafik normale döndü.

 

İSTANBUL (İHA)

 

Etiketler: , , ,
📆 29 Ocak 2014 Çarşamba 15:28   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR