MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » Futbolun meyvesini bu hafta aldık
Futbolun meyvesini bu hafta aldık

Spor Toto 2.lig takımlarından Kartalspor’un Başkan Vekili Binali Aydın, Giresunspor karşısında futbolun meyvesi olan golü bulduklarını ve her geçen gün daha iyi olacaklarını söyledi.
Bu hafta sahasında Karadeniz temsilcisi Giresunspor’u konuk eden ve karşılaşmanın 43.dakikasında kaptan Burak Akdiş’in attığı golle karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Kartalspor, ligdeki ilk puanını aldı.
Karşılaşma sonrasında açıklamada bulunan Kartalspor Başkan Vekili Binali Aydın, Giresunspor maçının deplasmanda oynadıkları Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasından daha çekişmeli ve sert geçtiğini fakat bu karşılaşmada futbolun meyvesi olan golü bularak galibiyete uzandıklarını belirtti.
Aydın açıklamasında “Geçen hafta iyi oynamamıza rağmen gol sıkıntısı yaşamıştık, futbolun meyvesi olan golü bu sefer bulduk ve sezonun ilk galibiyetini kendi saha ve seyircimiz önünde aldık. Mücadele gücü yüksek bir karşılaşma oldu, zaman zaman sertliklerin yaşandığı karşılaşmada oyuncularımız doksan dakika disiplini elden bırakmadı. Koşan mücadele eden ve en önemlisi kazanma arzusunu maç sonuna kadar taşıyan bu takım 2-3 hafta sonra çok daha iyi olacak diye düşünüyorum.
Ayrıca taraftarlarımız doksan dakika boyunca ellerinden geleni yaptılar fakat yeterli değil, daha fazla taraftar desteğine ihtiyacımız var. Kartalspor tribünleri gördüğümüz gibi değil, umarım ileriki haftalarda tribünlerdeki taraftar sayımız artar ve saha içinde mücadele eden oyuncularımıza itici güç olurlar.”dedi.

📆 16 Eylül 2013 Pazartesi 17:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR