MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Galibiyete çok yaklaşan Kartalspor, bir puana razı oldu.
Galibiyete çok yaklaşan Kartalspor, bir puana razı oldu.

Spor Toto 2.lig Kırmızı Grup 31.hafta karşılaşmasında deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor AŞ ile karşılaşan Kartalspor galibiyete çok yaklaşmasına rağmen sahadan beraberlikle ayrıldı.

Tepecikspor ile oynanan bu zorlu karşılaşmada Kartalspor Kulüp Başkanı Taner Özdemir, Başkan Vekili Köksal Kır, As Başkan Veysi Batmaz, Sponsorlardan ve Gelirlerden Sorumlu As Başkan Ufuk Demir, Altyapıdan Sorumlu Yönetici Ali Yüksel Yılmaz, Taraftardan Sorumlu Üye Ufuk Çelik, Seçme ve Sicil Kurulu Üyesi Gürkan Yıldız, Yönetim Kurulu Yedek üyelerden İnan Demirel ve Kemal Telli Kartalspor’u deplasmanda yalnız bırakmayarak tribünde yerlerini aldı.
Yaklaşık 300 kişilik taraftar grubu da kendilerine ayrılan bölümde yerlerini alarak 90 dakika boyunca takımlarına destek oldu.

Kartalspor, Esenyurt Necmi Kadıoğlu stadyumunda oynanan karşılaşmaya kalede Zeki Ayvaz, savunmada Anıl Şahin, Emrah Taysi, Cem Tosun, Deniz Aslan, önlerinde Ali Kılıç, orta alanda Samet Eser, Göktuğ Taşbulak, Emrah Kaya, Burak Göksel ve ileri uçta Aytek Öktem ilk onbiri ile çıktı.
Fırat Çakmak, Yasin Abdioğlu, Abdullah Karmil, Semih Kaya, Savaş Yıldızhan, Caner Öztel ve Furkan Öztürk karşılaşmada yedek soyunurken Savaş Yıldızhan, Yasin Abdioğlu ve Caner Öztel oyunun ilerleyen bölümlerinde süre aldı.

Sarı kart cezalısı olan takım kaptanı Uğur Utlu ile sakatlıkları bulunan Sait Ulucan ve Emrah Kol Tepecikspor maçının kadrosunda yer almazken Aydınspor karşılaşmasında 3 maç ceza alan ve son oynanan Sivas Belediyespor maçıyla cezalarını tamamlayan Savaş Yıldızhan ve Abdullah Karmil Tepecikspor maç kadrosunda yer alan isimlerdi.

Küme düşme potasında bulunan ve bir an önce buradan kurtulmak isteyen Kartalspor son haftalara girilirken ligde telafisi olmayan maçlar oynamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Sivas Belediyespor’u mağlup eden Kartalspor bu hafta Tepecikspor’la deplasmanda karşı karşıya geldi. Suni zeminde oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Kartalspor suni zemine adaptasyonda sorun yaşasa da ikinci yarıda oyunun kontrolünü eline almasını bildi.

Özellikle Savaş Yıldızhan ve Yasin Abdioğlu’nun oyuna girmesiyle hücum bölgesinde etkinliğini arttıran Kartalspor önemli pozisyonlardan yararlanamazken, gole çok yaklaştığı iki atağı ise ofsayt gerekçesiyle kesildi, bir pozisyonda da Samet Eser’in ceza sahası içerisinde düşürülmesine karşılaşmanın hakemi devam dedi.

Karşılaşmanın son dakikaları oldukça çekişmeli geçerken rakiplerin puan kaybettiği hafta Kartalspor karşılaşmadan bir puanla ayrılmasını bildi.

📆 11 Nisan 2016 Pazartesi 12:25   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR