MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Manşet, Politika » Gebze Kadın Kolları Başkanlığına ”İYİ” Başkan
Gebze Kadın Kolları Başkanlığına ”İYİ” Başkan

İyi Parti Gebze İlçe Yönetimin başarılı ve çalışkanlığı ile göz dolduran yöneticilerinden Seda Yalçınkaya İYİ Parti Gebze Kadın Kolları Başkan’ı oldu.

Uzun süredir İYİ Parti Gebze ilçe yönetiminde görev yapan Seda Yalçınkaya yeniden Gebze İlçe başkanı olarak ataması yapılan Özhan Aşkın Öztürk başkanlığında toplandı ve görev dağılımı yaptı. Yönetim kurulunun kendi arasında yaptığı görev dağılımında Yalçınkaya Kadın Kolları Başkanlığına getirildi.

İYİ Partiye İYİ Başkan

31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerinde çalışkanlığı ile göz dolduran ve İYİ Parti Genel Başkan’ı Meral Akşenere hayranlığı ile bilinen Seda Yalçınkaya’nın yardımcıları da Aysel Özel- Gönül Çelik ve Cemile Mandacı olduğu öğrenildi.

SEKTÖRÜNDE SEVİLEN VE GÜVENİLEN BAŞARILI BİR İŞ İNSANI

İYİ Parti Gebze Kadın Kolları başkanlığına seçilen Seda Yalçınkaya aynı zamanda Dragos Yapı Denetim firmasının yönetim kurulu başkanlığını da yapıyor.

Seda hanın Siyasetteki başarısının yanı sıra İş dünyasında da yaptığı başarılı işlerle sektöründe sevilen ve güvenilen bir iş insanı.

DEVİR ALDIĞIM BAYRAĞIMI DAHA İYİ YERLERE TAŞIYACAĞIMA SÖZ VERİYORUM

Gebze Kadın kolları başkanlığını İlçe sekreteri olarak görevlendirilen Mine Güler’den devralan Seda Yalçınkaya “Mine Hanıma yaptığı hizmetler için çok teşekkür ediyorum, kendisinden aldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak adına var gücümüz ile çaba göstereceğiz” diye konuştu.

GENEL BAŞKANIMIZ İLE BİRLİKTE DAHA GÜZEL GÜNLERE

Türkiye’yi var olan sorunlardan çıkartacak tek siyasi liderin Meral Akşener olduğunu söyleyen İYİ Parti Gebze Kadın kolları başkanı Seda Yalçınkaya “Sayın Genel başkanımızın bitip tükenmez enerjisi ile Türkiye’nin sorunlarının çözümü için nasıl mücadele verdiğine herkes şahit, bizde kendisine yardımcı olmak, omuzlarından yük almak adına üzerimize düşen tüm görevleri ilçe başkanımız ve yönetim kurulu arkadaşlarımız ile gece gündüz demeden çalışacağız, Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Galeri
📆 31 Temmuz 2019 Çarşamba 11:29   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR