MENÜ ☰
necdet-cam-akademi
Aralık 2023
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » “GEL ŞU SENARYOYU BAŞTAN YAZALIM” TİYATRO OYUNU İZLEYİCİ İLE BULUŞTU
“GEL ŞU SENARYOYU BAŞTAN YAZALIM” TİYATRO OYUNU İZLEYİCİ İLE BULUŞTU

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Mart ayı kültür sanat etkinleri kapsamında; “Gel Şu Senaryoyu Baştan Yazalım” adlı tiyatro oyunu Kartal’da sahnelendi.

 

Hürriyet Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe çok sayıda Kartallı vatandaş katıldı. Yaklaşık bir buçuk saat süren oyunda, film senaristi olan Cemal ismindeki bir karakterin, eşi Süreyya ile arasının açılıp boşanması ve bir ‘İlham Perisi’ sayesinde tekrar barışması izleyenlere aktarıldı. Yazarlığını Cihan Deniz’in, yönetmenliğini Hakan Hüseyin Gül’ün üstlendiği oyun izleyenler tarafından çok beğenildi.

 

Galeri
📆 01 Nisan 2017 Cumartesi 21:31   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR