MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Büyükşehir, Manşet » “Geleceğin savcıları, hakimleri, valileri, belediye başkanları, bilim insanları,  doktorları var.”
“Geleceğin savcıları, hakimleri, valileri, belediye başkanları, bilim insanları,  doktorları var.”

Aynı zamanda belki de gelecekte bir hastalık olduğunda, o çareyi bulan bir profesör var. Kadın bilim insanı var. Erkek bilim insanı var. Onun için biz, size o umutla bakıyoruz. Sizin tüm ihtiyaçlarınıza katkı vermek, ailelerinizin belki tamamlayamadığı bazı eksikleri tamamlama konusunda da hepimiz görevliyiz. Devletimizin her kurumu görevli. Hepimiz sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Onun için sizlerin ulaşabileceği kütüphaneler açıyor, kreşler, yurtlar açıyoruz. Aynı zamanda sizin yaşlarınızdaki çocuklarımıza kırtasiye desteği veriyoruz. Şehit, gazi ailelerimizin evlatlarına, imkanları olmayan çocuklarımıza ‘Sen de Oku’ kampanyasıyla katkılar sunuyoruz. Devlet böyle bir şeydir. Devletimiz, yaşayan bütün insanlarının hakları olan fırsat eşitliğini, onlara sunmakta mecburdur. Dolayısıyla biz de size, bugün sizin hakkınız olan kırtasiyelerinizi getirdik. Güle güle kullanın.”

“BÜYÜT HAYALLERİNİ” TALİMATI

Özellikle kız çocuklarının eğitim alması noktasında eşi Dilek İmamoğlu’nun ciddi katkılar sunmaya çalıştığını vurgulayan İmamoğlu, içinde güçlü kadınların başarı hikayelerinin anlatıldığı “Büyüt Hayallerini” kitabının da olduğu bir seçkinin İkitelli Ortokulu’nda okuyan öğrencilere en kısa zamanda dağıtılması talimatını verdi. Okul bahçesinde öğrencilerin ile öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirilen törende; Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Mürü Murat Gözüdok, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ile İkitelli Ortaokulu Müdürü Turgut Oğuz da yer aldı. Konuşmasının ardından Dilek İmamoğlu ile birlikte öğrencilerle anı fotoğrafı çektiren İmamoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte okula kısa bir ziyaret gerçekleştirdi. Öğretmenler odası ile okulun bazı sınıflarını ziyaret eden İmamoğlu çifti, öğrencilerle renkli sohbetler gerçekleştirdi.

KOLİLERDE YOK YOK

Kampanya kapsamında, İstanbul genelinde öğrenim gören ilk, orta ve lise eğitimine yeni başlayan 1., 5. ve 9. sınıflara yönelik, toplam 28 bin kırtasiye seti ve çantanın dağıtımı gerçekleştirilecek. Böylece İBB, 2019 yılından bu yana düzenlediği kampanya ile toplamda 78 bin 783 öğrenciye destek sunmuş olacak. İlkokullara dağıtılacak kolilerde toplam 20, orta ve lise bölümleri için hazırlanan kolilerde ise 15 kalem kırtasiye malzemesi yer alıyor. Kolilerde; çantadan yapıştırıcıya, çıtçıtlı dosyadan spiralli metot defterine, pastel boya takımından güzel

📆 16 Eylül 2022 Cuma 00:50   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR