MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Tuzla » Geleceğin Yıldızları “Tuzla”dan Geçti
Geleceğin Yıldızları “Tuzla”dan Geçti

Tuzla Belediyesi ve Tuzlaspor Kulübü işbirliğiyle düzenlenen Tuzlaspor U13 Sömestr Elit Cup Futbol Turnuvası’nda 13 takım mücadele etti. 325 minik sporcu, yetenekleri ve sporcu ahlakı ile gelecek vadetti.

 
Tuzla Belediyesi ve Tuzlaspor, yarı yıl tatilinde U13 Sömestr Elit Cup Futbol Turnuvası’nın 2.sini düzenledi. Tuzlaspor U13 Sömestr Elit Cup Turnuvası’na Tuzlaspor’un ev sahipliğinde Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Bursaspor, İstanbul Başakşehirspor, Pendikspor, Sakaryaspor, Altınorduspor, Kartalspor, Darıca Gençlerbirliği, Kocaelispor, Sancaktepespor takımları katıldı. 1 hafta süren turnuvaya katılan takımlar ve sporcular, Tuzla Belediye Stadı’nda düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Tuzlaspor, Gençlerimizin Hafızasında Yer Alacak
Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Tuzlaspor Kulübü Başkanı Ahmet Çabuk, ödül töreninde yaptığı konuşmada turnuvanın önemine değindi. Çabuk, “Tuzla Belediyesi ve Tuzlaspor, Tuzla Belediyesi Spor Tesisleri’nde güzel bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Özellikle gençleri burada ağırlıyoruz. Türkiye’nin her tarafından sporcuların Tuzla’ya gelmesi, turnuvaya katılması ilçemizin tanıtımı ve gençlerimizin yeteneklerinin keşfi açısından önemli bir turnuvadır. O açıdan turnuvayı organize eden altyapı koordinatörümüz başta olmak üzere tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza ben çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir turnuva oldu. Gençlerin hem birbiriyle kaynaşması hem de gençleri ilçemizde bu güzel organizasyonda ağırlamamız bizim için önemli bir durumdur. Gelecekte de inşallah bu çocukların hafızasında hem Tuzlaspor hem de Tuzla iyi bir noktada yer almış olacak. O yüzden bunlar güzel şeyler. İnşallah bundan sonra da bu tarz organizasyonları arttıracağız.” dedi.
Tuzlaspor Kulüp Başkanı Ahmet Çabuk ve Fenerbahçe’nin eski Teknik Direktörü ve eski Millî Futbolcu İsmail Kartal, turnuvaya katılan takımlara kupa ve madalyalarını verdi.

📆 03 Şubat 2016 Çarşamba 10:22   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR