MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Spor » Geniş kadronun lüksünü yaşadık.
Geniş kadronun lüksünü yaşadık.

Geniş kadronun lüksünü yaşadık.
Kartalspor teknik patronu Şaban Yıldırım, Ziraat Türkiye Kupasında Erzincan Refahiyespor’u elemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken şimdiki hedeflerinin hafta sonu oynanacak zorlu Gümüşhanespor karşılaşması olduğunu söyledi.
Daha önce yaptığı açıklamalarda Türkiye Kupasında ilerlemek istediklerini fakat ligi de düşünerek Kupa maçında rotasyona gideceklerini söyleyen Yıldırım, geniş bir kadroya sahip olmanın lüksünü Erzincan Refahiyespor karşılaşmasında yaşadıklarını belirtti.
Gümüşhanespor karşısında oynayacak olan kadroyu da hırpalamamış olduklarını söyleyen Yıldırım, Erzincan Refahiyespor karşılaşmasından istediklerini almanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.
Yıldırım konuşmasının devamında, “Çalışmalarımız sürecek, elbette eksiklerimiz var bunu zaten söylüyoruz. Çalışmalarımız haftalar ilerledikçe sürecek, çünkü tamamlamamız gereken yönlerimiz var, ama çok iyi bir gidişatımız olduğunu da belirtmek isterim.
Hafta sonu sahamızda tehlikeli bir takımla oynayacağız. Geride kalan üç haftaya baktığımızda rakibimiz ligin son sırasında olabilir fakat bu hiçbir şey ifade etmez. Zor bir rakip seyircisi olan bir ekip, burada onları desteklemeye gelecek çok sayıda taraftar olabilir diye düşünüyorum.
Puan durumuna bakarsak yanıltıcı olur, puana ihtiyacı olan tehlikeli bir takımla oynayacağımızı biliyoruz, bu yüzden bizde ona göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

📆 25 Eylül 2013 Çarşamba 10:05   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR