MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Magazin, Manşet, Toplum » GÖKHAN TEPE’DEN 20 YILLIK MÜZİK YOLCULUĞU
GÖKHAN TEPE’DEN 20 YILLIK MÜZİK YOLCULUĞU

 

Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden Gökhan Tepe, 3 Nisan Pazar akşamı Moi Sahne’de muhteşem bir konsere imza attı. Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği etkinlikte 20. sanat yılını kutlamanın mutluluğunu sevenleriyle paylaşan sanatçı, güçlü sesi ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla tam bir müzik ziyafeti yaşattı.

‘20 YILDIR YANIMDA OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER’

Geçtiğimiz Pazar akşamı Mall Of İstanbul Moi Sahne’de sahne alan Gökhan Tepe, 20. Sanat yılını doldurmanın mutluluğunu sevenleriyle paylaştı.

Gökhan Tepe, muhteşem konserine, salonu hınca hınç dolduran sevenlerine kendisini yıllardır yalnız bırakmadığı için teşekkür ederek başladı.

Güçlü sesi ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla tam bir müzik ziyafeti yaşanan gecede, dinleyiciler arasında, Gökhan Tepe’nin ‘Ana Kraliçe’ diye hitap ettiği annesi Sema Tepe de vardı.

Annesine olan saygı ve sevgisini dile getiren Tepe’nin, başta kendi annesi olmak üzere tüm annelere ithaf ettiği ‘Annem’ şarkısını söylediği sırada ise salonda duygusal anlar yaşandı.

USTALARA SAYGI!

ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE KAYAHAN’I UNUTMADI!

Tepe, unutulmaz gecede kendisi için önemli olan isimlerİ de unutmadı. Örnek aldığı isimlerden biri olan usta sanatçı Selami Şahin’in Türkiye’nin gururu olduğunu söyleyen Gökhan Tepe, onun gibi 30 yıl daha şarkı söylemek istediğini belirtti.

Sezan Aksu’nun kendisinde çok özel bir yeri olduğunu vurgulayan sanatçı, geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Kayahan’ı da ölüm yıldönümünde anmayı ihmal etmedi.

Kayahan’ın ‘Odalarda Işıksızım’ adlı şarkısını söyleyen Tepe, salonda alkış yağmuru yaşattı.

📆 04 Nisan 2016 Pazartesi 10:12   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR