MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Tuzla » Gönül Elleri Çarşısı, Kadın Kent Gönüllüleri ile Büyümeye Devam Ediyor
Gönül Elleri Çarşısı, Kadın Kent Gönüllüleri ile Büyümeye Devam Ediyor

Gönül Elleri Çarşısı’na yeni katılan Kadın Kent Gönüllüleri ile görüşen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, “Biz, Tuzla’da tüm ihtiyaç sahiplerine, sosyal açıdan dezavantajlı herkese yardım elini uzatmak istiyoruz” dedi.

 
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, yeni Kadın Kent Gönüllüleri ile tanışma toplantısı düzenledi. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda gerçekleştirilen programa Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Hayrunnisa Gönen, Yaşlılar Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Meral Özdemir ve Kadın Kent Gönüllüleri katıldı.

Yeni Kanlar ile Canlanan Bir Gönül Elleri Çarşısı Var
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Kadın Kent Gönüllüleriyle tek tek sohbet ederek onların Gönül Elleri Çarşısı ile tanışma hikayelerini dinledi. Programda konuşma yapan Dr. Fatma Yazıcı “Gönül Elleri Çarşısı’nda 7 yılı geride bıraktık. Kadın Kent Gönüllüleri ile birlikte her yıl yeni projeler yapıyoruz. Yoğun bir hayat var fakat hayatı bu yönüyle ihmal etmemek gerektiğini de anladık. Hep kendimize bir şeyler yapmak, insanı bir müddet sonra mutsuz ediyor. Başkaları için de bir şeyler yapmak, mutluluğu orada aramak, gerçekten bunu yaşayınca başkasının mutluluğuyla mutlu olmanın çok önemli olduğunu anladık. Kadın Kent Gönüllüleri ile birlikte kocaman bir aile olduk. Gittikçe büyüyen ve sizin gibi yeni kanlar ile canlanan bir Gönül Elleri Çarşısı var” dedi.

Emanetlerin Uygun Yere Ulaşması Önemli Bir Sorumluluktur
Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın sosyal yardım kuruluşu olduğunu vurgulayan ve veren elle alan eli buluşturan bir organizasyona sahip olduğunu vurguladı. Bu hizmet ağının en doğru şekilde sürdürülmesine özen gösterdiklerini belirten Dr. Fatma Yazıcı, “Burası Tuzla Belediyesi’ne ait bir kurum. Tuzla Belediyesi’nin desteğiyle, hayırseverlerin bağışlarıyla hayat bulan bir kurum. Bir eve ne lazımsa burada mevcut. Beyaz eşyadan tutun da kişisel eşyalara, çeyize kadar  her şey burada mevcut. Yardımlar için yeter ki gerçek ihtiyaç sahibi olduğuna kanaat getirelim. Girdileri ve çıktıları kayıt altında olan bir kurumuz. Bizler bağış alan bir kurumuz ve bu işin ciddiyetinin de farkındayız. Çünkü insanlar bize güvenerek mallarını, paralarını buraya teslim ediyorlar. Emanetlerin uygun yere ulaşması önemli bir vazife ve büyük bir sorumluluktur. Bu sorumluluğu yerine getirmek için bizler belli aralıklarla eğitim düzenliyoruz” şeklinde konuştu.
Tüm komisyonların hizmetleri hakkında detaylı bilgi veren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, “Biz, Tuzla’da tüm ihtiyaç sahiplerine, sosyal açıdan dezavantajlı herkese yardım elini uzatmak istiyoruz. Bunun için daha fazla gönüllüye ihtiyacımız var.” mesajı verdi.

Dr. Fatma Yazıcı, Ocak Ayının Gönüllülerine Çiçek Hediye Etti
Programda, ocak ayında doğan Kadın Kent Gönüllüleri’ne de sürpriz yapılarak doğum günleri kutlandı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, ocak ayında gösterdikleri başarılardan dolayı ayın gönüllüleri olan Sosyal İnceleme Komisyonu’ndan Çiğdem Yılmaz, Aynur Önen ve Fethiye Özerdoğan’a, Yaşlılar Komisyonu’ndan ve Sosyal İnceleme Komisyonu’ndan Fatma Süheyla Özenç ve Suzan Güzel’e çiçek hediye etti. Dr. Fatma Yazıcı, çalışmalarından dolayı Kadın Kent Gönüllüleri’ne teşekkür etti.

📆 19 Şubat 2016 Cuma 19:45   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR