MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Flaş, Toplum, Tuzla » Gönül Elleri Çarşısı Tuzla’nın Gururu Oldu
Gönül Elleri Çarşısı Tuzla’nın Gururu Oldu

Gurur Tablosu

 

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın 3. Geleneksel Engellerimiz Engel Değil etkinliğinin yankıları sürüyor. Engelleri sahnede aşan çocuklar, bu başarıyı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Kadın Kent Gönüllüleri ve aileleri ile birlikte paylaştı.

 

 

Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda, çocuklar palyaçolar eşliğinde doyasıya eğlendi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Kadın Kent Gönüllüleri, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Aileleri, çocuklarının başarıları ile duyduğu gururu bir kez daha yaşadı.

 

gönul-elleri-çarşısı-1

 

Bir Çocuğu En İyi Tanıyan Annesidir

 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, programda bir konuşma yaptı. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın taşıdığı marka değerinin, örnek sosyal sorumluluk hizmetleriyle güç kazandığını vurguladı. Yazıcı, “Etkinlikte annelerin açıklamalarına yer verilmişti. Anneler, çocuklarının bu etkinlikler ile kazandıklarını anlatıyordu. Bir anne, çocuğunun yetenekli olduğunu bu çalışmalarda öğrendiğini söyledi. Bir çocuğu en iyi annesi tanır ama annelerin bile farkında olmadıklarını bu çalışmalarla ortaya çıkardık. Bu durum, engelli kardeşlerimize sağladığımız katkıyı anlatması açısından önem taşıyor.” dedi.

 

Engelli çocukların toplumda sosyal dışlanma riski taşıdığına dikkat çeken Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla’da bunun tam tersi bir durumun yaşandığını vurguladı. Yazıcı, “Tuzla’da yaşayan engelli kardeşlerimiz, resimde, müzikte, tiyatroda ve halk oyunlarında yeteneklerini ortaya koyan yönleri, özgüvenleri, yetenekleri ile örnek gösteriliyor” şeklinde konuştu.

gonul-elleri-çarşısı-2

 

Program, 2 engelli çocuğun doğum günü pastasının birlikte kesilmesi ile sona erdi.

 

Galeri
📆 20 Ocak 2014 Pazartesi 13:00   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR