MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Manşet, Politika, Toplum » Güç Birliği Partisi Genel Başkanı Ali KARNAP “İstifanız Şart Ve Elzemdir”
Güç Birliği Partisi Genel Başkanı Ali KARNAP “İstifanız Şart Ve Elzemdir”

Güç Birliği Partisi Genel Başkanı Ali KARNAP “İstifanız Şart Ve Elzemdir”


Güç Birliği Partisi Genel Başkanı Ali KARNAP’ ın bugün yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü ve siyasi kulisler bu açıklamaya , gelecek cevaba kitlendi. Genel Başkan Ali KARNAP yaptığı açıklamada Hükümeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ ı istifaya davet etti.


Yaptığı açıklamada Genel Başkan KARNAP ” Öncelikle ülke olarak çok sıkıntılı bir dönemdeyiz. Ekonomimiz iflas etmiş , Devlet bütçesini tabiri caiz ise bakkal dükkanı gibi işleten , doların TL karşısında erimesi , esnafın bırakın para kazanmayı siftah etmeden kepenk kapatması yetmezmiş gibi Milletimizle alay eder gibi sabır ve kemer sıkma derecesinde muhteşem öneriler getiren Sayın Cumhurbaşkanımıza ve hükümet yetkililerine buradan basın aracılığı ile sesleniyorum. Artık partinize ve şahsınıza oy verenler dahi sizin istifa etmenizi dört gözle bekliyor. Siz ise sarayınızda tüm bu olan bitenlere kulaklarınızı tıkayıp , sanki güllük gülistanlıkmış gibi vurdum duymaz bir haldesiniz. Devlet yönetimi sekteye uğramış , en ufak bir eleştiriye dahi tahammülünüz kalmamıştır. analar çocukları için feryat ediyor siz susuyorsunuz. Asgari ücretli inim inim inliyor siz simit çay hesabı yapıyorsunuz. Esnaf her gün kepenk kapatıyor , siz yandaşlarınıza peşkeş çektiğiniz hibe krediler ile övünüyorsunuz. Halk yokluğa itildi , siz Avrupa bizi kıskanıyor diye egolarınızı tatmin ediyorsunuz. Evlatlarımız her yıl değiştirdiğiniz eğitim sistemi ile dibe vuruyor , siz çağ atladığımızı yutturmaya çalışıyorsunuz.

Evet şahsınızın da sık sık bahsettiği gibi biz çadır Devleti değiliz ama maalesef çadır Devleti gibi yönetiliyoruz. Bu mudur sosyal Devlet anlayışınız ? Bu mudur refah düzey anlayışınız ? Bu mudur Avrupa’nın ve dünyanın kıskandığı ülke ? Açıkça beyan ediyorum Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulduğu günden bu güne kadar hiç bu kadar kötü yönetilmemiştir. Yol , köprü ve baraj yapıyoruz diye milleti beşli çeteye mahkum ettiniz

Dünyada ve Ülkemizde herkesin yıkım olur dediği Kanal İstanbul çılgınlığınız ile Katar ve yandaşlarınıza peşkeş çektiniz. Fikirlerinize karşı çıkanları anında terörist ilan ettiniz. Artık Milletimiz gerçekleri görüyor ve bu hükümetten kurtulmak istiyor. Artık istifanız şarttır ve elzemdir. İstifa etme erdemini göstereceğinize ve artık yorgun düşen yönetim anlayışını göstereceğinizi ümit ediyorum. Bugün istifa etmez iseniz yarın tarih ve Milletimiz sizi kara bir leke olarak tarihe not düşecektir. Sözlerime son verirken her bir yurttaşıma selam ve muhabbetlerimi iletiyorum. ” ifadelerine yer verdi.

📆 21 Kasım 2021 Pazar 20:47   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR