MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kültür-Sanat, Magazin, Manşet, Toplum » Günay Restaurant 2014’e Emel Sayın İle Girdi
Günay Restaurant 2014’e Emel Sayın İle Girdi

Türkiye’nin en nezih eğlence mekanı Günay Restaurant’ın müşterileri yeni yıla Emel Sayın ile girdiler.

 

Sanat hayatında 55 yılı geride bırakan, sayısız altın plak ve ‘Yılın Ses Sanatçısı’ ödülü sahibi Emel Sayın İstanbul’un tek gazinosu Günay’da hayranlarına unutamayacakları bir yılbaşı gecesi yaşattı.

 

 

Yılbaşı gecesi rezervasyonları günler öncesinden dolan BVS Group’a ait Günay’da Emel Sayın’la yeni yıla girmeyi tercih edenler arasında sanatçının İran, Irak ve Azerbeycan’dan gelen hayranları da vardı.

 

EMEL SAYIN GÜNAY'DA (1)

 

Orhan Gencebay-Sevim Emre çifti, Şadan Kalkavan, Mehmet Ali Yılmaz, Aziz Hortoğlu, Derya ve Ayşe Köroğlu çifti, Fatoş Aksoy, Tuncay Ciner, Nihat Özbağı gibi seçkin isimler de 2014’dü Emel Sayın ile karşılamayı tercih etmişti.

 

 

Sanatçının 85 yaşındaki annesi Suat Hanım da Günay’da kızını dinleyerek yeni yılı kaşılayanlar arasındaydı.

 

 

ŞARKILARA DALIP DA O ANI KAÇIRMAYALIM”

 

 

Günay’da Emel Sayın’dan önce sahneye sevilen türkücü Hasan Yıldırım çıktı. Yıldırım söylediği birbirinden güzel Halk Müziği eserleriyle Günay’ın misafirlerini Anadolu’nun bozkırlarında adeta adım adım gezdirdi.

 

Seçkin mekanın yılbaşı gecesi için diğer sürprizleri ise ünlülerin taklitlerini sahnede müzik eşliğinde başarıyla yapan ‘Birebir Show’ ve genç oryantal Kumsal’dı.

 

 

Emel Sayın saat 23.45’de ‘Eller Eller’ isimli sevilen şarkıyı seslendirerek programına başladı. Arkasındaki 22 kişilik saz grubuna her şarkı arasında saati soran sanatçı, “Doğrusu çok heyecanlıyım, şarkılara dalıp da o anı kaçırmayalım. Bana söylersiniz değil mi?” demeyi de ihmal etmedi.

 

ORHAN GENCEBAY VE MEHMET ALİ YILMAZ

 

ORHAN GENCEBAY, AİLESİYLE GÜNAY’DAYDI

 

 

Rüyalar Gerçek Olsa’ isimli şarkıyı söylerken orkestra şefinin uyarması üzerine 10’dan geriye doğru saymaya başlayan Emel Sayın saatler tam gece yarısını gösterirken, “2014 yılı herkese hayırlı olsun, bütün dileklerimiz gerçekleşsin İnşallah. 2014’te hepiniz için önce sağlık, sonra huzur, mutluluk ve bolluk temenni ediyorum” dedi.

 

 

Emel Sayın’ın anonsuyla birlikte Günay’da herkes sevdiğini tebrik ederken, Orhan Gencebay da önce eşi Sevim Emre ve diğer aile fertleriyle tek tek kucaklaştı, sonra yan masada oturan Mehmet Ali Yılmaz’la öpüştü. Yılmaz ile Gencebay birbirlerine iyi temennilerde bulundular. Bu arada çevre masalarda oturanlar da Orhan Gencebay’ın yeni yılını kutlamak ve sanatçıyla hatıra fotoğrafı çektirmek istedi. Ünlü sanatçı hiçbir isteği geri çevirmedi.

 

 

İRANLI HAYRANLARIYLA FARSÇA ‘GOLE SANGAM’ İSİMLİ ŞARKIYI SÖYLEDİ

 

Programının ilk bölümünde sahneye kırmızı bir elbiseyle çıkan Emel Sayın ikinci bölümde beyaz renkli oldukça gösterişli bir kostüm giydi. Bu bölümde sahneden inerek annesinin masasına giden sanatçı, 85 yaşındaki Suat Hanım’a sarılarak yeni yılını kutladı.

 

O sırada sanatçının çevresini bir grup hayranı sardı. Konuklarının İranlı olduğunu öğrenen Emel Sayın, “İran halkının bana gösterdiği sevgiyi unutamam” diyerek onlarla birlikte Farsça ‘Gole Sangam’ isimli şarkıyı seslendirdi. Bu sırada sanatçının İranlı hayranlarından biri mikrofona, “35 yıldır hep bu anı hayal ettim” diye bağırıyordu.

 

CANIM ORHANCIĞIM HOŞGELDİNİZ

 

Masalar arasında kısa bir tur yapan sanatçının yanına, “Biz de Irak’dan geldik” diye başka hayranları geldi. Onlarla da hatıra fotoğrafı çektiren sanatçıya, bu kez de salonun bir başka köşesinden Azerbeycan’dan onu dinlemeye geldiklerini söyleyen bir başka gurup tezerrühat yapmaya başladı.

 

Emel Sayın herkese teşekkür ettikten sonra şunları söyledi:

 

Aramızda çok değerli bir sanatcı var. Canım arkadaşım Orhan Gencebay ve Sevim Emre’yle birlikte olmak çok güzel. Yeni yıla büyük bir moralle giriyorum. Canım Orhancığım 2014’de seninle girmek ne güzel. Türkiye’nin sevgilisi büyük sanatçı için bir alkış rica ediyorum.”

 

Tüm salon Orhan Gencebay’ı alkışlarken sanatçı ayağa kalkarak herkese teşekkür etti, “Berhudar olun” dedi.

 

Emel Sayın ise şöyle devam etti:

 

Canım Orhancığım şimdi bir şarkını söylemek istiyorum. Ama senin huzurunda söylemek o kadar zor ki…”

 

Ardından Emel Sayın, bir Gercebay bestesi olan ‘Kaderimin Oyunu’ isimli şarkıyı söyledi. Şarkı bitiminde ise Gencebay ailesinin masasına giderek, yeni yıllarını kutladı ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Gece boyunca sevilen Türk Sanat Müziği şarkılarını tek tek seslendiren Emel Sayın ‘Huysuz ve Tatlı Kadın’ı söylerken,annesinin bulunduğu yöne dönerek merakla sordu: “Annem söylüyor mu?”

 

Ardından da ekledi:

 

Hadi anne, sen bu şarkıyı çok seversin”

 

Etiketler: , ,
📆 02 Ocak 2014 Perşembe 11:38   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR