MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » GÜRER, TEMPOSUNU GİDEREK YÜKSELTİYOR!..
GÜRER, TEMPOSUNU GİDEREK YÜKSELTİYOR!..

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, dur durak demeden çalışmalarını devam ettiriyor.

 

Kartal’ın tarihinde bir ilki gerçekleştiren Gürer, her gün adeta Kartal’ı turluyor. Mahalle Muhtarları ve Sivil Toplum Kuruluşlarını bir bir ziyaret ediyor ve belediye çalışmalarını, projeleri anlatıyor. Bu arada kendisine yönetilen soru ve soruları içtenlikle cevaplıyor. Zabıta, Çevre, Kültür, Kreşler, Bayın-Yayın ve Halkla İlişkilerden sorumlu Başkan Yardımcısı görevini üstün bir başarı ile devam ettiren Gürer’in Dernek ziyaretlerinin bir kaçını izledim, görüntüledim ve haber yaptım.


unnamed (6)

NABZA GÖRE ŞERBET VERİYOR
Kutsal bir görev olarak kabul ettiği gözlemlenen belediyedeki ilk görevine Başkan Danışmanı, daha sonra Özel Kalem Müdürü ve son görev olarakta Beş Birimden sorumlu başkan yardımcısı görevini de diğer görevlerinde olduğu gibi başarı ile devam ettiren Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, her konuya vakıf olduğu gibi Kartal’ın sorun ve sorunlarını da çok iyi bildiğini gözlemledim. Ayrıca halkla çabuk diyalog kurması, nabza göre şerbet vermesi, her eleştiriye hazırlıklı olması da ayrıca dikkatimi çekti.

 
ETKİLİYOR
17 yaşında Türkiye’nin ilk ve en genç Sendika başkanı olduğunu hatırlatan Gürer’in insanları çok çabuk etkileyen, etki alanı içine alan, seven ve çok iyi bir hatip olduğunu ayrıca tespit ettim. Bir kere katiyen kızmıyor, sinirlenmiyor ve kim olursa olsun insanların iyiliği için çaba sarf ediyor. Yani kimsenin sıkıntı yaşamasını, üzülmesini ve karamsarlığa kapılmamasına katkı sağlıyor.

unnamed (5)

Ayrıca bir tarafı da dikkatimi çekti. Ziyaret ettiği Sivil Toplum Kuruluşlarında ve Mahalle Muhtarlıklarında katiyen siyaset ve politika yapmıyor. Sadece ve sadece Kartal’ı, Kartal halkını, bölgeyi ve belediyeyi ilgilendiren konu ve konularda somut çalışma ve çalışmalar yapıyor. Mesela şahit olduğum bugünkü ziyaretlerde bir yöre derneği üyesi “ Kartal Belediye Başkanı derneğimizi ziyaret etmedi sadece seçim zamanı derneğimizi hatırlıyor ve geliyor” dedi. Gürer,” Ben Sayın belediye başkanımızı temsilen sizleri ziyaret ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Başkanımızla birlikte derneğinizi ziyaret ettik. Benimde bu üçüncü gelişim. Her halde başkanımızın derneğinizi ziyaret ettiğinden sizin haberiniz yoktu.

 

Taktir edersiniz ki, Kartal’da yaklaşık 300 dernek var” hatırlatması yaptıktan sonra aynı dernek üyesi” Başkan nedense Karadenizlilere daha fazla önem veriyor ve onların düzenlediği etkinliklere yöresel sanatçılarını getiriyor. Ne var ki bizim derneğimize aynı ilgiyi ve yöresel sanatçı katkısı yapmıyor” şeklindeki serzenişine:” Dernek olarak bize hangi talebinizi getirdikte biz “OLMAZMI” dedik. Kartal Belediyesi olarak Sivil Toplum Kuruluşlarına, Kartal’a, Kartal halkına hiçbir ayırım gözetmeksizin hizmet sunmanın uğraşı içersindeyiz. Bana istediğiniz zaman ulaşabilir, sorun ve sorunlarınızla birlikte taleplerinizi de getirebilirsiniz.Belediyemizin kapılara Kartal halkına ve derneklerimize her zaman açıktır” şeklindeki açıklaması dernek üyelerini yumuşattı ve ikna etti.

10935528_10202087209660119_1820407093_o
ZİYARETLER DEVAM EDECEK
Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer’in.01,2015 tarihi itibariyle ziyaret ettiği Erzincan, Tokat,Tunceli ,Gümüşhane Hemşeri dernekleri ve Topselvi Muhtarı Ramazan Keklik’i ziyaret ettik.Bu arada Gürer, bu tür ziyaretlerin hız kesmeden devam ettirileceğini bildirdi.

HABER-FOTO:FETHİ SATICI

Galeri
📆 16 Ocak 2015 Cuma 16:52   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR