MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » GÜRLÜ’DEN “BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİ” AÇIKLAMASI
GÜRLÜ’DEN “BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİ” AÇIKLAMASI

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, “Büyük Kudüs Mitingi” hakkında açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, 30 Temmuz Pazar Günü Saat 17:00’de Yenikapı Meydanı’nda düzenlenecek “Büyük Kudüs Mitingi” hakkında açıklamalarda bulundu. Miting alanının sadece Türk ve Filistin Bayrakları ile donatılacağına dikkat çeken Gürlü, herkesi mitinge davet etti.

Gürlü açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Bilindiği gibi İsrail son günlerde Kudüs ve Mescid-i Aksa’da Filistinlilere yönelik uyguladığı zulmü daha da artırmaya başladı. Her gün gelen acı haberler ve ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’da namaz kılınmasının yasaklanması, İsrail’in pervasızlığının had safhaya ulaştığını bütün dünyaya bir kere daha gösterdi. Bu yaşananlar milletimizin de öfkesini doruğa çıkardı.

Bu durum karşısında Saadet Partisi olarak milletimizin ortak hissiyatına tercüman olmak, Filistin’de yaşanan zulümlere karşı duruşumuzu göstermek ve uluslararası kamuoyunun Filistin’de yaşananlara dikkatini çekmek adına; 30 Temmuz Pazar günü Yenikapı Meydanı’nda ‘Büyük Kudüs Mitingi’ düzenleme kararı almış bulunuyoruz.

STK ve kanaat önderlerinin de katılım sağlayacağı bu miting 80 milyon milletimizin farklılıklarıyla beraber yeri ve zamanı geldiğinde birlikte hareket edebileceğini gösteren önemli bir örnek olacaktır.

İslam ülkelerinin dağınıklığından istifade eden İsrail’in bu insanlık dışı uygulamalarına karşı sessiz kalmak ve yapılanları içimize sindirmemiz mümkün değildir. Her daim mazlumun yanında durmuş, gözyaşını silmiş olan bu aziz millet dün olduğu gibi bugün de Filistinli kardeşlerinin yanında olduğunu gösterecektir.

Sadece Türk ve Filistin bayraklarıyla donatılacak alana bütün halkımızı davet ediyor, bu tarihi mitingin başta Filistinli kardeşlerimize sonra da tüm mazlum coğrafyalara ümit olmasını temenni ediyoruz.”

Saadet Üsküdar’dan Mitinge Gidiş Organizasyonu

Öte yandan Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı da “Büyük Kudüs Mitingi”ne gidiş için büyük bir organizasyon gerçekleştirecek. Parti kiraladığı motorla Üsküdarlıları miting alanına götürecek.

Ayrıca İlçe Başkanlığı’nın www.facebook.com/SaadetPartisiUskudar ve www.twitter.com/Saadet_Uskudar adresli sosyal medya hesaplarından miting duyuruları takip edilebilecek.

3 Ek

📆 27 Temmuz 2017 Perşembe 13:01   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR