MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Gürlü’den Memurlara Tam Destek
Gürlü’den Memurlara Tam Destek
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, yaklaşık 20 milyon kişiyi ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerine dair açıklamalarda bulundu.
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, memur ve memur emeklilerini kapsayan, aileleri ile birlikte düşünüldüğünde yaklaşık 20 milyon kişilik bir kitleyi ilgilendiren toplu sözleşme sürecine dair açıklamalarda bulundu.
Memurlar İş Arkadaşlarımız
Öncelikle memurları bütçeye yük ve atık personel olarak görmediklerinin altını çizen Gürlü, “Memurlarımız iş yapan, hizmet üreten, bu ülkeye değer üreten kişilerdir. Biz onları bugün böyle görüyoruz. Yarın iktidara geldiğimizde ya da belediyeleri kazandığımızda ise birlikte başarılara imza atacağımız iş arkadaşlarımız olarak göreceğiz” şeklinde konuştu.
Hükümet Memursen’in Teklifine Evet Demeli
Toplu sözleşmelerde bir çok talebin dile getirildiğinin ancak kamuoyunda esas olarak zam oranlarının konuşulduğunun altını çizen Muhammet Gürlü, memurlar adına görüşmeleri yürüten tüm sendikalara destek olduklarını belirtti. Yetkili sendika olan Memursen’in 3 zam önerisini de incelediklerini ifade eden Gürlü, “Çok kabul edilebilir, makul rakamlar. Hükümet henüz teklifini sunmadı. O noktada bir yorumda bulunamayız ancak direk evet demelerine mani bir durum göremiyorum” değerlendirmelerinde bulundu.
Saadet İktidarında Memur Daha Fazla Zam Alacak
54. Erbakan Hükümeti döneminde memurlara bir yılda yaklaşık yüzde 250 zam verdiklerini anımsatan Gürlü, “Geçtiğimiz seçim vaadlerimizden birisi de memurlara yüzde 50 zam yapmaktı. Kimse bize kaynak soramaz çünkü biz bunu daha önce yaptık. Şimdi de iktidarda olsaydık ben inanıyorum ki Memursen’in teklifinin çok üzerinde bir oranı memurlarımıza zam olarak verirdik” şeklinde konuştu.
📆 11 Ağustos 2017 Cuma 19:10   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR