MENÜ ☰
ARTDUŞ
Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
.
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Flaş, Kartal, Manşet, Politika » GÜZELGÜN’DEN MUHALEFET DERSİ:
GÜZELGÜN’DEN MUHALEFET DERSİ:

İLHAN GÜZELGÜN MUHALEFET DERSİ VERİYOR!

Demokratik Sol Parti Kartal İlçe Başkan’ı İlhan Güzelgün;
Çalışkan,deneyimli,muhalefeti bilen ve  göreve geldiğinden beri Partisi için güzel şeylere imza atan bir siyasetçi.
Her katıldığı toplantı da ,proğramda Kartal’ın sorunlarına değinen Kartal gündemini yakından takip eden ve hakkıyla muhalefetini yapan bir Başkan.
Aynı zamanda yürüttüğü İl Genel  Meclis üyeliği görevinden dolayı katıldığı  İl genel Meclisi toplantısında yaptığı konuşmasında adete muhalefet dersi veriyor.
Sayın Güzelgün’ün Meclis konuşmasından bazı satır başlıklarınız sizlere sunuyoruz.
GÜZELGÜN’DEN MUHALEFET DERSİ:
”İstanbul’un en büyük Meclisi olan bu meclis’de görevde olduğum süre içerisinde çok önemli kararlar aldık. Hastahaneler yaptırdık,okullar yaptırdık,spor kompleksleri yaptırdık ve bunları hep beraber yaptık. D.S.P’si ile,C.H.P’si ile,A.K.P’si ile ve M.H.P’si,ile hep beraber yaptırdık ben ve Partim şu an meclis dışında kalan diğer partilerin de temsilcisi,sözcüsü  olduk olmayada devam edeceğiz.
Türkiye’mizde son günlerde yaşanan olaylarada değinmek istiyorum;
Görüyorsunuz,izliyor ve takip ediyorsunuz içler acısı bir durum ortada ve biz bu gün burada Emniyete verilecek bütçe hakkında konuşmak üzerede toplandık. Ne verilecek,nasıl verilecek bu gün burada bunu tartışıcaz.
Olaylar başladıktan hemen sonra sayın Başbakan Yurtdışından döndü biliyosunuz ve şu açıklamayı yaptı üç beş ağaç meselesini ne kadar büyüttünüz..!
ÜÇ BEŞ AĞAÇ MESELESİ DEĞİL DEĞERLİ ARKADAŞLARIM…!
Orada başlayan ve günlerce yaşanan olaylar asla üç beş ağaç meselesi değildir,Türkiyenin dört bir yanında tüm yurtdaşlar ayağa kalkmışken, ayaklanmışken ben buna üç beş ağaç meselesi diyemem sayın arkadaşlar .Diğer bir bahaneleri ise orada inşaatlar var orası şu an inşaat alanı orada toplanamazsınız,gösteri yapamazsınız dediler peki soruyorum sizlere yaralanan onlarca Yurtdaşımızı o inşaatlarmı yaraladı yoksa orantısız güç kullanan polislerinizmi?
İSTANBUL VALİSİ GÖREVİNİ LAYIKIYLA YAPAMADI…!
İstanbul Valisi görevini layıkıyla yapamadı gereken demokratik çözümleri getiremedi, soruyorum Sayın Valimize yarın bu demokrasi sizede lazım olmayacakmı?
Bende oradaydım Demokratik Sol Parti Kartal İlçe Başkanı olarak bende oradaydım, O insanların içerisinde bende yürüdüm şimdi soruyorum size bendemi çapulcuyum? eğer bende çapulcuysam beni buraya halk seçti beni seçen halktamı çapulcu soruyorum sizlere.
Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent Arınç’ın katıldığı bir açılışta yaptığı şu konuşmaya deyinmeden de geçemeyeceğim neden önce mehter marşıyla karşılanmadık’da 10.yıl marşıyla karşılandık, neyin özlemi bu ? yada neyin korkusu sayın Arınç.
Edirneden-Kars’a biz bir değilmiyiz Çanakkalede yatan şehitlerimiz hepimizin şehitleri değilmi? onların tek bir adı var MEHMETÇİK ve onlar Mustafa Kemalin askerleridir bunu değiştirmeye kimsenin gücü yetmeyecek .”
İlhan Güzelgün alkışlar eşliğinde konuşmasını tamamladı.
Kartal D.S.P İlçe Başkan’ı Sayın Güzelgün Şu an  Meclisde olup yeterince muhalefet yapamayan lara adate muhalefet dersi verircesine yaptığı konuşmasıyla daha uzun süre konuşulacak gibi ,bizde kendisini yakından takip edip sizlere yeni söylemlerini ,konuşmalarını aktarmaya devam edeceğiz.

📆 23 Temmuz 2013 Salı 18:12   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR