MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » HADİ BAKALIM HAYIRLISI OLSUN…..
HADİ BAKALIM HAYIRLISI OLSUN…..

Yeni dönemin yeni Cumhurbaşkan’ı hayırlı olsun….Zaten bir an bile ayrılmadığı, yalnız bırakmadığı partisine gözyaşları içerisinde yeniden Genel Başkan oldu sayın Cumhurbaşkanı.

 
Eee ne var bunda zamanında İsmet İnönünün de, Turgut Özla’ında,Süleyman Demirel’inde,Abdullah Gül’ünde arkalarında partileri vardı diyeceksiniz.

 
Haklısınız vardı evet ve yine var. Ama çok yakın bir geçmişte bir Cumhurbaşkan’ı vardı bu Ülkenin.Arkasında ne bir parti, ne Ordu, ne bir cemaat ne de bir topluluk vardı. Kimmiydi O cumhurbaşkan’ı Ahmet Nejdet sezerdi… Evet Ahmet Nejdet Sezer bana göre Atatürk’ten sonra gelmiş en iyi ve dürüst Cumhurbaşkan’ı….
Şimdi soruyorum sizlere, Sayın Sezer’in çocuklarının adını biliyormusunuz, adı yolsuzluğa karışan bir yeğeni ,Devletten ihale alan bir kayınçosu,eşinin adı çiçeklerle (Papatyalar mesela) anılan arkadaşları,varmıyıdı? ben duymadım sizi bilemem…

 
Kendisine ve makamına ayrılan ödeneğini çarçur edip bitirmek yerine arttırıp görev süresi dolduğunda geri iade eden, kırmızı ışıklarda bekleyen,Devlet işeri haricinde gideceği yerlere sivil plakalı aracıyla giden,Devlet törenleri hariç gittiği yerlerde özel karşılama istemeyen,Hastanelerde öncelik beklemeyip, sırasını bekleyen,Ramazanlarda şatafatlı iftarlar vermek yerine Köşk personeliyle yemek yiyen, evledının düğününü sade bir törenle yapıp takı anlamında hediyeleri nazikçe geri çeviren, sosyete moda evlerinden değil girişimci bayanların diktiği gelinliği giydiren bir Cumhurbaşkan’ı olurmu ? olur olduda ve biz bunu gördük…!!!

 
Ama ve malesef….
İlçe Belediye başkanlarının, Kaymakamlarının eskortlarla gezdiği, makamlarının mevkilerinin insanlığı ezdiği günlere kaldık…

saygılarımla

Nuray Yılmaz

📆 04 Mayıs 2017 Perşembe 11:43   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR