MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » HAK VE ÖZGÜRLÜKLER HAREKETİ PARTİSİ’NDEN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET
HAK VE ÖZGÜRLÜKLER HAREKETİ PARTİSİ’NDEN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET

Bulgaristan Kırcaali Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH )Milletvekili Erdinç Hayrullah, Kırcaali Milletvekili Adayı Saliha Emin, Hak ve Özgürlükler Hareketi eski milletvekili Ahmet Hüseyin, Hak ve Özgürlükler Hareketi Marmara Bölge temsilcisi Lütfü Özgün, Kartal Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay Özgün, Hak ve Özgürlükler Hareketi Kartal sorumlusu Şevki Kurtulmuş, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

 

Bulgaristan Kırcaali Milletvekili Erdinç Hayrullah, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e çalışmaları için başarı dileyerek Balkan Türklerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Altınok Öz, kendisini ziyarete gelen heyete Ceviz Meydanı, Kartal’da devam eden deprem ve yerinde dönüşüm çalışmaları, Tasarım Araştırma ve Katılım Kartal (TAK) çalışmalarını ve Kartal’ın tarihi hakkında bilgiler verdi.

 

Ziyaretin sonunda Kırcaali Milletvekili Erdinç Hayrullah, ve beraberindeki heyet Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü çalışmalarından dolayı kutlayarak yeni projeler için başarılar diledi.

 

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altınok Öz, Kırcaali Milletvekili Erdinç Hayrullah’a ve yanındaki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

📆 23 Eylül 2014 Salı 10:16   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR